Hari PoterNovosti

„Ukleto dete“ prošlo kroz svoju najuspešniju nedelju

Harry Potter and the Cursed Child

Pozorišna predstava Hari Poter i ukleto dete je još jednom oborila sopstvene rekorde kada je broj rasprodatih karata u pitanju! Naime, tokom protekle nedelje, predstava sa Brodveja je zaradila čak $ 2,338,315, i time prevazišla sopstveni rekord od $ 2,277,446, koliko su zaradili u junu. Ukleto dete ne obara samo svoje rekorde: ova predstava iz dva čina je postavila rekord sa najviše prodatih karata tokom jedne nedelje u istoriji Brodveja!

Harry Potter and the Cursed Child

Predstava Hari Poter i ukleto dete privlači pažnju javnosti još otkako se prvi put igrala u Londonu. Osvojili su šest Toni nagrada i oborili rekorde sa čak devet Olivije nagrada! Ukupno su osvojili 49 glavnih nagrada širom Sjedinjenih Američkih Država i Ujedinjenog Kraljevstva.

Pored toga što su doživeli ogroman uspeh kada su u pitanju izvedbe u Londonu i Njujorku, odlučili su da održe turneju i po drugim gradovima, kao što su Melburn i San Francisko, tokom 2019, kao i Hamburg, tokom 2020.

Kristina
Kristina radi za Dnevni prorok. Njen rad se sastoji iz toga da čarobnjake i veštice koji su završili školovanje drži u toku sa svetskim dešavanjima po pitanju magijskog života i na taj način im omogući svakodnevno, neformalno obrazovanje – a to znači putovanje po svetu, susretanje sa različitim čarobnjacima i vešticama, i razmena iskustava sa njima! Često boravi i u Hogvortsu, koji je pohađala u kući Revenklo, što je i dovelo do želje da druge oplemeni znanjem. Obožava duuuge šetnje Dijagon-alejom i Hogsmidom.

    You may also like

    Leave a reply

    Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

    More in Hari Poter