Hari Poter

Robin Vilijams je želeo da igra u Hari Poter filmovima, a Kris Kolumbo otkriva zašto se to nije desilo

Kris Kolumbo je otkrio da je Robin Vilijams bio zainteresovan da igra Remusa Lupina u filmu Hari Poter i zatvorenik iz Askabana. Prema Kolumbusu, Vilijams je izgubio ulogu jer bi njegovo angažovanje prekršilo pravilo da se izbegne angažovanje Američkih glumaca u pokušaju da se „zadrži autentičnost filma“.

„Razgovarao sam sa Robinom Vilijamsom, koji je želeo da igra Lupina“, rekao je Kolumbo za Total Film, a prenosi GamesRadar. „Bilo mi je veoma teško da kažem: ‘Sve je to Britansko. Ne mogu ništa da uradim’.“

Kolumbo, koji je režirao i prvi i drugi film o „Hari Poteru“, je Amerikanac. Meksički filmski režiser Alfonso Kuaron preuzeo je treći film, u kojem se pojavljuje Lupin, koga tumači britanski glumac Dejvid Tjulis. 

2016. godine , direktorka kastinga Dženet Hiršenson rekla je za britanski HuffPost da je Vilijams odbijen za ulogu Hagrida.
„Robin je zvao Krisa Kolumba jer je zaista želeo da bude u filmu, ali je izbor mogao da bude samo britanski, i kada je jednom rekao ne Robinu, više neće reći da nikome drugome“, rekla je ona; „Jednostavno nije bilo suđeno.“

Ulogu Hagrida je igrao škotski glumac Robi Koltrejn.

Vilijams, koji je preminuo 2014. u 63. godini, rekao je za Njujork post 2001. da je pokušao da dobije ulogu u franšizi „Hari Poter“.
„Bilo je nekoliko uloga koje sam želeo da odigram, ali postojala je zabrana za američke glumce“, rekla je zvezda, a prenosi britanski Independent.

Smiljana
Smiljana je učenica pete godine, na razmeni iz škole Mahutokoro, iz Japana. Voli da proučava nove čini i napitke. Na časovima uvek nešto zapitkuje. U slobodno vreme istražuje zabranjene hodnike Hogvortsa (vešta je sa činima prerušavanja pa je retko uhvate). Vodi dnevnik od prvog dana škole i planira da ga objavi. Voli da kuva pa se često šunja po kuhinji. Ima ljubimca slepog miša koje se zove Senka.

    You may also like

    Leave a reply

    Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

    More in Hari Poter