GlavnaHari Poter

ZVANIČNO OBJAVLJENO: Stiže Hari Poter serija!

Hari Poter serija zvanično stiže!

Najava je objavljena tokom prezentacije kompanije Warner Bros. Discovery 12. aprila, tokom koje je najavljeno da će HBO Max postati zvanično Max. Vesti o seriji na osnovu knjiga je procurila još 3. aprila, ali je sada zvanično i potvrđena.

Svaka sezona serije biće zasnovana na jednoj knjizi franšize i imaće u potpunosti novu postavku glumaca u odnosu na film.

„Oduševljeni smo što ćemo publici pružiti priliku da otkriju Hogvorts na potpuno nov način“, rekao je Kejsi Blojs, CEO HBO & Max sadržaja. „Hari Poter je kulturni fenomen i jasno je da postoji nepresušna ljubav i žeđ za Čarobnjačkim svetom. U saradnji sa Warner Bros. televizijom i Dž. K. Rouling, ova nova Max originalna serija će duboko ući u sadržaj svake od čuvenih knjiga u kojima fanovi uživaju godinama unazad.“

Max će producirati seriju zajedno sa Bronte Film and TV, i sa Warner Bros. televizijom. Roulingova će biti izvršni producent zajedno sa Nejlom Blerom i Rutom Kenli-Letsom. Dejvid Hejmen je trenutno u pregovorima da bude izvršni producent. „Maxova posvećenot da se sačuva integritet knjiga je važna meni, i radujem se što ću biti deo nove adaptacije koja će zaći u dubinu i detalje koju mogu da imaju samo dugogodišnje serije“, rekla je Roulingova.

Ova objava stavlja tačku na godine spekulacije o tome da li će svet Hari Potera preći na televiziju. Variety je pre dve godine objavio da se o tome razmišlja.

02030

You may also like

Comments are closed.

More in Glavna