Fantastične zveriNovostiUncategorized

Snimanje Fantastičnih zveri 3 pomereno za kasnu jesen?

Fantastične zveri

Snimanje neimenovanog, trećeg dela Fantastičnih zveri je odloženo za jesen 2019. godine.

Portal Dedlajn Holivud je objavio da ovakvo obaveštenje ne treba da bude alarmantno – celom timu je potrebno još malo vremena da se pripremi pre nego što snimanje počne. Film Grindelvaldovi zločini je objavljen gotovo juče – pomalo je i prirodno da produkciji treba vremena da se pripremi za novi materijal i nove radne pobede.

Bilo bi idealno da datum izlaska trećeg dela filma bude brzo objavljen, pošto ga svi sa nestrpljenjem iščekujemo, imajući u vidu način na koji se završio drugi deo filma. Nadamo se da ovo odlaganje snimanja znači da će treći film biti doveden do savršenstva pre nego što stigne na naše male ekrane.

 

Kristina
Kristina radi za Dnevni prorok. Njen rad se sastoji iz toga da čarobnjake i veštice koji su završili školovanje drži u toku sa svetskim dešavanjima po pitanju magijskog života i na taj način im omogući svakodnevno, neformalno obrazovanje – a to znači putovanje po svetu, susretanje sa različitim čarobnjacima i vešticama, i razmena iskustava sa njima! Često boravi i u Hogvortsu, koji je pohađala u kući Revenklo, što je i dovelo do želje da druge oplemeni znanjem. Obožava duuuge šetnje Dijagon-alejom i Hogsmidom.

    You may also like

    Leave a reply

    Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *