Hari Poter

Nove Hari Poter knjige u izdanju ‘Čarobne knjige’

Ako ste ovih dana navratili u neku od Delfi ili Laguna knjižara, ili se obreli na sajtu izdavača Čarobna knjiga – sigurno ste primetili njihovo novo izdanje.

Knjiga Banditova mapa našla se u prodaji na srpskom jeziku. Ono što je posebno za ovu knjigu je da dolazi sa magičnim štapićem koji otkriva nevidljivo mastilo na stranicama knjige, a poseduje i deo za pisanje koji vam omogućava da i vi napišete svoje poruke i tajne koje Normalci ne mogu da vide!

Opis knjige izdavača je sledeći:

Godinama su se ljubitelji filmova o Hariju Poteru divili Banditovoj mapi, začaranoj mapi Hogvortsa koja se prvi put pojavila u filmu Hari Poter i zatvorenik iz Askabana. A sada čitaoci imaju priliku da ponovo prožive magiju filmova pomoću ovog prelepog vodiča kroz tajne Hogvortsa, sa četiri strane na rasklapanje koje sadrže delove mape.

Kada obožavaoci završe čitanje, mogu da otvore svoj čarobni štapić, koji krije lampicu i flomaster s nevidljivim mastilom. Svetlost štapića otkriće vam nevidljivo mastilo na presavijenim stranicama s Banditovom mapom, dok će flomaster omogućiti čitaocima da stvore sami svoju magičnu mapu koristeći prazan pergament ubačen u zadnji deo ove knjige.

A PO ZAVRŠETKU OBAVEZNO RECITE: „NESTAŠLUK IZVEDEN“.

Čarobna knjiga planira još neka izdanja vezana za svet magije. Na njihovom sajtu, trenutno su u pripremi:

Hari Poter – Peci, stvaraj i ukrašavaj

Zvanični Hari Poter kuvar 2. deo

Hari Poter – Knjiga čini i napitaka

Božić u Hogvortsu

0150

You may also like

Comments are closed.

More in Hari Poter