GlavnaHari Poter

Otkriveni autori Hari Poter serije: Francesca Gardiner će biti scenaristkinja, Mark Myold reditelj

Objavljena su prva imena koja će raditi na predstojećoj Hari Poter seriji koju snima HBO. Objavljeno je da će Francesca Gardiner biti scenaristkinja, dok će Mark Myoold biti reditelj. Oboje su bili deo serije Succession, koja je bila izuzetno uspešna i osvojila 19 Emi nagrada.

Iako su se fanovi nadali da ćemo dobiti i neka od imena glumaca, još uvek je rano za to. Emitovanje serije se očekuje tokom 2026. godine i očekivano je da će se izabrati potpuno novi glumci za samu seriju u odnosu na filmove (što je i očekivano, ne bi imalo smisla da vidimo stare glumce u ulogama). Samim tim, očekuje se da će glavne uloge biti poverene mladim glumcima koji će verovatno biti sličnih godina kao i likovi. Kao i za filmove, tokom serije pratićemo njihovo odrastanje (mada sa sve većim pauzama između sezona serija, pitanje je sa koliko godina će snimiti poslednju sezonu).

Hari Poter je u prvoj knjizi imao 11 godina. Daniel Radcliffe je zaista imao 11 godina kada je snimio prvi film. Kada je snimanje završeno u finalnom filmu, imao je skoro 21 godinu.

0119

You may also like

Comments are closed.

More in Glavna