Hari Poter

Sims 4: Magija stiže u novoj ekspanziji „Realm of Magic“

Da li ste i vi, kao i mi, zaljubljenici u svet magije i u igricu Sims? Sigurni smo da vas je mnogo i da se unapred radujete novoj ekspanziji igrice Realm Of Magic, baš kao što ste se radovali magiji u prethodna tri izdanja ove igrice.

Najnovija ekspanzija donosi pregršt mogućnosti koje treba isprobati. Igrači sada mogu da spremaju napitke, vežbaju bacanje čini i da se bore sa svojim neprijateljima. Takođe je sada dostupno i novo prevozno sredstvo: metla! Iako neće biti kvidič mečeva, možemo reći da najnovija ekspanzija najviše podseća na svet Hari Potera. Ekspanzija izlazi 10. septembra za PC, dok će za konzole izaći nešto kasnije.

Više detalja možete da pogledate u trejleru u nastavku.

Ovo je, inače, najiščekivanija ekspanzija igrice The Sims ikada, sudeći po broju pregleda trejlera koji je pušten više od milion puta za manje od dva dana. Kako kažu iz EA Gamesa, ovo će možda biti najuspešnija godina ikada za igricu The Sims. Od kada se pojavila u februaru 2000. godine, franšiza je prešla veliki put. Nakon 19 godina i gomile ekspanzija, jasno je da nigde ne ide.

You may also like

Leave a reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

More in Hari Poter