Fantastične zveriHari PoterNovosti

Stiže audio knjiga Pripovesti barda Bidla

Nešto sveže iz čarobnjačkog sveta stiže krajem marta. Dž. K. Rouling je okupila ekipu sa filma i rešila da snimi audio knjigu Pripovesti barda Bidla. Na veliko zadovoljstvo svih fanova, neki od omljienih glumaca iz serijala Hari Poter, ali i iz Fantastičniih zveri i predstave Hari Poter i ukleto dete su se uključili u projekat.On če imati čast da pročitaju bajke bez kojih nijedno dete u čarobnjačkom svetu nije odraslo.

Pripovesti barda Bidla su zbirka priča pisanih za najmlađe čarobnjake i veštice. Već vekovima predstavljaju popularno štivo za pred spavanje, što je dovelo do toga da su Skakući lonac i Vrelo velke sreče poznati većini učenika na Hogvortsu, kao što su Pepeljuga  Trnova Ružica znane normalskoj (nemagijskoj deci).

– Odlomak iz uvoda knjige Pipovesti barda Bidla

Da vidimo koje su to priče i ko će nam ih čitati:

Čarobnjak i skakućući lonac

Čita: Warwick Davis

Vrelo velike sreće

Čita: Evynna Lynch

Vešćevo kosmato srce

Čita: Jason Isaacs

Baka-zekonja i njen cerekajući panj

Čita: Bonnie Wright

Priča o tri brata

Čita: Noma Dumezweni

 

Komentari Albusa Dambldora

Svaka od priča je propraćena komentarima profesora Dambldora, koji na sebi svojstven način daje svoj utisak o značenju priče.

Čita: Jude Law

 

Evo i najave:

Ana
Ana radi u Ministarstvu magije, u Odseku za magijsko obrazovanje, i trenutno predaje Čini na Hogvortsu. Honorarno piše za Dnevni prorok, i u svojim tekstovima obrađuje teme iz oblasti obrazovanja novih generacija veštica i čarobnjaka. Obožava da uči i istražuje svet magije, kao i da podučava i inspiriše svoje učenike da više uče i rade na sebi. U slobodno vreme voli da eksperimentiše sa magijom i izmišlja nove čini.

    You may also like

    Leave a reply

    Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *