Hari Poter

UDARNA VEST: Čarobna knjiga novi izdavač Hari Poter knjiga u Srbiji!

Čarobna knjiga je na svojim stranicama objavila da je postala izdavač Hari Poter knjiga u Srbiji! Oni su preuzeli prava nakon što je Evro Book otišao u stečaj. Očekuje se da će objaviti sve knjige iz serijala, uključujući i ilustrovana izdanja.

Njihovu objavu prenosimo u celosti:
S ponosom najavljujemo da ćemo u narednih nekoliko meseci objaviti novo izdanje serijala o Hariju Poteru, čime ćemo pod jednim krovom objediniti fantastični Čarobnjački svet (Wizarding World) Dž.K. Rouling! Serijal o Hariju Poteru tako će se pridružiti „Hogvortskoj biblioteci“, kao i scenarijima filmova iz serijala „Fantastične zveri i gde ih naći“, koje smo već objavili.

Koristićemo postojeći i među čitaocima omiljen prevod Vesne Roganović i Draška Roganovića, nudeći tako publici kompletan literarni ugođaj, a kao pravo osveženje možete očekivati sasvim novu likovnu opremu korica, kao i čitavog kompleta knjiga, za koje ne sumnjamo da će prirasti srcu novim generacijama čitalaca koji će u njima uživati.

Postoje godišnji hitovi. Postoje decenijski hitovi. I postoje hitovi za sva vremena. Počastvovani smo što smo u prilici da čitaocima u Srbiji pružimo književnu magiju jednog pravog savremenog klasika.

Uživajmo zajedno u neprolaznoj magiji knjiga iz serijala „Hari Poter“!

01146

You may also like

Leave a reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

More in Hari Poter