Fantastične zveriNovosti

DANAS JE DAN: Fantastične zveri – Grindelvaldovi zločini pretpremijerno u bioskopima!

Spremite štapiće!

Film Fantastične zveri: Grindelvaldovi zločini biće pretpremijerno prikazan u bioskopima danas, 13. novembra, u 20h. Prema informacijama iz bioskopa, karata još uvek ima u prodaji, pa je savet da požurite do najbliže blagajne kako bi obezbedili svoje mesto.

Zvanični sinopsis:

U novom nastavku Fantastičnih zveri, pratimo Njuta Skamandera i Albusa Dumbledora u nastojanjima da stanu na kraj mračnom čarobnjaku Gelertu Grindelvaldu. U knjizi „Hari Poter i relikvije smrti” čitaoci i su mogli saznati da su Albus i Gelert nekad bili vrlo bliski, pre nego što su postali najgori neprijatelji. Radnja ovog nastavka je puno dinamičnija. A uz sjajan scenario i režiju, ono što dodatno pojačava doživljaj filma je kostimografija i scenografija. Osećaj magije je gotovo stvaran. Odlična ekipa koja stoji iza filma naslućuje kako je drugi nastavak Fantastičnih zveri prava filmska poslastica koja se nikako ne sme propustiti.
Gledaćemo Džuda Loua u ulozi mladog Albusa Dambldora, Džoni Dep je Grindelvald, Edi Redmejn se opet pojavljuje u ulozi heroja Njuta Skamandera, a tu su i Ezra Miler, Kalum Turner, Zoi Kravic, Ketrin Voterston, Den Fogler i Klaudija Kim.

Film će takođe biti pretpremijerno prikazan u MX4D tehnologiji u bioskopu Cineplexx Delta city.

You may also like

Leave a reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *