Hari Poter

Tražite nov hobi? Probajte Hari Poter LEGO

Opšte je poznato da fanovi Harija Potera vole često da se opuštaju uz ponovno čitanje svih delova knjiga, igranje Hari Poter igrica ili gledanje filmova. Kod mene već godinama postoji tradicija da pred svaku novu godinu uz omiljenu kafu ili čaj ponovo pogledam sve filmove.

Iako sam fan ovog čarobnog  sveta  od malena i moja Hari Poter kolekcija raste iz godine u godinu, ono što do sada  nisam imala su LEGO kocke iz ove franšize. LEGO mi je oduvek bio super u teoriji,  ali moje slaganje istih je počelo i završilo se na onim velikim kockama iz detinjstva – sve dok ove Nove godine nisam na poklon dobila Hari Poter kocke. Nakon prvobitnog uzbuđenja koje vezujem za bilo šta što je iole vezano za ovu franšizu shvatila sam da je slaganje istih fenomenalno. Jeste da je LEGO skup hobi ali sklapanje ovih malenih kockica koje polako prerastaju u teren za kvidič ili Hogvorts doneće vam gomilu zabave i opuštajuće popodne. Odlučila sam da vam predstavim koje sve Hari Poter LEGO kocke za sada postoje kod nas i koje su cene, pa se možda i vi odlučite da uložite u to ili da pomenete vašim voljenima pred rođendan ili praznike da bi ste baš to voleli da dobijete. 

*Raspoloživost i cene se mogu menjati u zavisnosti od mesta kupovine, dostupnosti i akcija. Lego koji kupujete  online često može biti jefitiniji nego u radnjama. .

 

LEGO Hogvorts

LEGO Hogvorts- 14.000 din

 

LEGO Mlatarajuća vrba

LEGO Mlatarajuća vrba- 10.599 din

 

LEGO Aragogova jazbina

LEGO Aragogova jazbina- 3.199 din

 

LEGO ceo Hogvorts

LEGO ceo Hogvorts- 51.000 din

 

LEGO kvidič

LEGO kvidič ( trenuto rasprodat)

 

LEGO Grindelvald

LEGO Grindelvald- 4.799 din

 

LEGO Skamanderov magični kofer

LEGO Skamanderov magični kofer- 7.599 din

 

 

LEGO figurice

LEGO figurice- 549 din

Jelena
Jelena je po struci magizoolog i ekolog, a trenutno radi pri Ministarstvu magije u odseku za odnose sa Normalcima. U slobodno vreme voli da se prebacuje na razna mesta na planeti i da upoznaje nova mesta i običaje. Pripada Grifindor kući i veliki je fan kvidiča. Najviše uživa u zimskim praznicima, kada sa prijateljima i porodicom posećuje Hogsmid i uživa u Krem pivu. Uživa u kreativnom radu i voli da uči nove stvari.

    You may also like

    Leave a reply

    Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

    More in Hari Poter