Fantastične zveriNovosti

Fantastične zveri 3 – novembar 2021?

Fantastic Beasts

Postoji dosta stvari koje smo saznali kada je treći deo filma Fantastične zveri u pitanju. Prvo, znamo da je snimanje pomereno za kasnu jesen. Fanovi su, u početku, mislili da je to zbog toga što tim nije bio zadovoljan brojem prodatih karata za drugi deo filma, Fantastične zveri: Grindelvaldovi zločini. Međutim, od glumca Dena Foglera (Dan Fogler), koji je predstavio našeg omiljenog Džejkoba, da je snimanje odloženo zato što će ovaj film biti „veći nego prvi i drugi deo zajedno“ i jer im je „potrebno više vremena da se pripreme“. Nakon svega toga, stigla je i vest da je Ketrin Vaterston (Katherine Waterston), koja glumi Tinu Goldstin, trudna, što je možda najviše i doprinelo odlaganju snimanja.

Možda bismo i mogli da poverujemo u to da odlaganje snimanja trećeg dela ne bi uticalo na izlazak samog filma, da Warner Bros nije objavio datum izlaska novog, visokobudžetnog filma, Dina (Dune). Film, baziran na istoimenoj knjizi Frenka Herberta, izaći će 20. novembra 2020. godine.

Prvi deo filma, Fantastične zveri i gde ih naći, izašao je 10. novembra 2016. godine, a drugi deo filma, Fantastične zveri: Grindelvaldovi zločini, svetlost dana je ugledao 16. novembra 2018. godine. Po nekom nepisanom pravilu, moglo se pretpostaviti da će novembar 2020. godine biti dobro vreme za izlazak trećeg dela filma ovog uzbudljivog serijala.

Nadamo se da će Warner Bros potvrditi datum izlaska trećeg dela uskoro. Možemo se čak nadati i novembru 2021. godine, što ćemo svi dočekati sa blagim razočaranjem.

Kristina
Kristina radi za Dnevni prorok. Njen rad se sastoji iz toga da čarobnjake i veštice koji su završili školovanje drži u toku sa svetskim dešavanjima po pitanju magijskog života i na taj način im omogući svakodnevno, neformalno obrazovanje – a to znači putovanje po svetu, susretanje sa različitim čarobnjacima i vešticama, i razmena iskustava sa njima! Često boravi i u Hogvortsu, koji je pohađala u kući Revenklo, što je i dovelo do želje da druge oplemeni znanjem. Obožava duuuge šetnje Dijagon-alejom i Hogsmidom.

    You may also like

    Leave a reply

    Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *