Novosti

Kvidič dolazi u Harry Potter: Hogwarts Mystery

Omiljeni sport čarobnjačkog sveta naći će se po prvi put u igrici za mobilni telefon.

Od 4.9.2019. godine možete u mobilnoj igrici Harry Potter: Hogwarts Mystery da igrate Kvidič. Ovaj dodatak biće dostupan svima koji su u igrici dospeli do minimum 6. poglavlja na 2. godini na Hogvortsu. Sa novim likovima i okruženjem u samoj igrici ovo je najveća promena koja je ubačena u igricu od njenog plasiranja na tržište u aprilu 2018. godine.

„Kvidič je jedno od najboljih iskustava koje može da doživi učenik na Hogvortsu i za njegovo pojavljivanje u igrici su se igrači zalagali od samog početka“, rekao je Majkl Brozman, inače glavni producent igrice. Ovo je jedan od dodataka igrici koji će se zasnivati na sposobnostima samih igrača, te je u igricu zbog toga ubačena potpuno nova mehanika koja će pratiti razvoj tih sposobnosti. Igrači će moći da igraju za svoju hogvortsku kuću na jednoj od pozicija u timu i time će moći da osvajaju različite nagrade poput posebnih metli ili kvidičke opreme kada upadnu u tim.

Igricu možete potražiti u svom Appstore-u.

Jelena
Jelena predaje Drevne rune na Hogvortsu, a u slobodno vreme se igra sa svojim knizlom. Član je kuće Revenklo. Uživa u krem-pivu i čokoladnim žabicama.

    You may also like

    Leave a reply

    Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

    More in Novosti