Hari PoterNovosti

Metju Luis trolovao fanove na Tviteru sa veoma dobrim razlogom

Iako je Nevil Longbotom diplomirao sa Hogvortsa pre više od 20 godina, i dalje prikuplja poene za Grifindor. I to u velikim količinama.

Metju Luis, koji glumi našeg dragog Nevila, je u ponedeljak na Tviter postavio nešto od čega je svim fanovima srce zakucalo brže od zlatne skrivalice.

Šta je napisao?

Počinje snimanje novog dela Harija Potera sa originalnom postavom

 

 

Novi deo Harija Potera?! Originalna glumačka postava?!

Svako je u tom trenutku zaboravio na sve drugo i kliknuo na link koji je Metju ostavio. Međutim taj link fanove nije odveo na novinski članak koji najavljuje novu avanturu Harija Potera. Odveo ih je na zvanični sajt Vlade Velike Britanije, gde ljudi mogu da se upišu na birački spisak, i glasaju na predstojećim izborima.

Pošto je rok za upis na birački spisak bio 26. novembar, Metju je želeo da podseti ljude da je bitno da se upišu i da glasaju. Mnoge poznate ličnosti iz Velike Britanije su podržale ovaj postupak, a i oni sami su podsticali ljude da se upišu na birači spisak i glasaju.

Ovaj tvit je podeljen preko 11.000 puta. Šta mislite, koliko je to poena za Grifindor?

Mi bismo Nevilu odmah uručili Pehar kuće za ovaj tvit, i obojili Tviter u grimizno i zlatno.

Ana
Ana radi u Ministarstvu magije, u Odseku za magijsko obrazovanje, i trenutno predaje Čini na Hogvortsu. Honorarno piše za Dnevni prorok, i u svojim tekstovima obrađuje teme iz oblasti obrazovanja novih generacija veštica i čarobnjaka. Obožava da uči i istražuje svet magije, kao i da podučava i inspiriše svoje učenike da više uče i rade na sebi. U slobodno vreme voli da eksperimentiše sa magijom i izmišlja nove čini.

    You may also like

    Leave a reply

    Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

    More in Hari Poter