Hari Poter

Da li nam stiže film „Hari Poter i Ukleto dete“?

Sajtovi i portali su juče masovno pisali o tome kako nam se sprema nešto veliko vezano za Hari Poter franšizu i predstavu Ukleto dete. Najviše pitanja je došlo zbog toga što objavljen da je Warner Brothers (studio koji je snimio Hari Poter filmove), postao zvanični nosilac prava na predstavu i tekst Hari Poter i Ukleto dete.

Dž. K. Rouling, koja je bila na Twitter pauzi već skoro pet meseci je odjednom tvitovala Voldemorov znak sa tekstom: Ponekad, tama dolazi sa neočekivanih mesta.

Portali su potvrdili da je Warner Brothers otkupio sva prava, čak je i zaposlilo sve radnike koji nisu deo pozorišta, a rade na predstavi, kao svoje. Da li to znači da ćemo uskoro gledati film Hari Poter i Ukleto dete?

Pa, ne baš. Sve je ovo bilo zbog vizuelnog identiteta same predstave. Naime, sama predstava je imala svoj život i nije bila vezana za Wizarding World ili Dž. K. Rouling. To se sada promenilo i predstava je deo Hari Poter univerzuma. Promenjen je logo i ubačen je čuveni Hari Poter font, ime Dž. K. Rouling sada zvanično stoji uz logo predstave, a predstavljen je i novi slogan koji je sama spisateljica tvitovala.

Stari logo predstave

Novi logo predstave

Na Tajms Skveru je čak održana i posebna promocija gde je najavljeno da predstava postaje deo Wizarding Worlda, i predstavljeni su poster i novi logo. Glumci iz predstave su davali intervjue i pričali šta za njih znači igranje u ovakvoj predstavi.

Okej, da li je sve bilo vredno ovolike priče? Ako nas pitate, ne. Da li ćemo nekada videti film rađen po predstavi? Sve je moguće sada kada WB ima autorska prava.

Svi detalji novog izgleda predstave Hari Poter i Ukleto dete su objavljeni na sajtu Pottermore.

Šta vi mislite? Da li je predstavljanje novog logoa i vizuelnog identiteta predstave bio razlog za ovoliku priču?

You may also like

Leave a reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

More in Hari Poter