Fantastične zveri

IZVEŠTAJ: Magija „Fantastičnih zveri“ u San Dijegu

Trajalo je samo 15 minuta – ali to je bilo dovoljno da podigne uzbuđenje fanova širom sveta! Na konvenciji Comic Con, koja se održava u San Dijegu, održan je panel za film Fantastične zveri: Grindelvaldovi zločini. 

Panel je otvoren video snimkom u kom je prikazano da je hala u stvari unutrašnjost Njutovog kofera, pa se na ekranima pojavio Edi Redmejn (Eddie Redmayne), koji je gledao u svoje zveri i zamolio sve da se smire. Zatim je bacio čin za svetlost, čime se cela sala osvetlila, a Edi pojavio na sceni. Držao je štapić kojim je još jednom bacio čin, pa su se narukvice u publici osvetlile.

Nakon što je odgovorio na pitanje fana kog bi lika iz Hari Poter sage igrao (Hagrida, naravno – jer voli životinje i zveri), Edi je pozvao ostatak ekipe na scenu: Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, Callum Turner, Zoë Kravitz, Claudia Kim, i… JUDE LAW!

Odmah nakon toga, prikazan je trejler za film koji možete pogledati u nastavku.

Nakon trejlera, gosti su odgovarali na pitanja. Prva tema je bila rad na filmu koji je povezan sa Hari Poter univerzumom, koji se i dalje širi i raste. Edi je prvi odgovara i imao je samo reči hvale za Dž. K. Rouling, njenu kreativnost u ovom svetu, završavajući sa „i iznad svega, sve ovo je neopisivo zabavno.“ Ostatak panela je zamoljen da kažu nešto više o radu na franšizi i da li su bili fanovi pre nego što su dobili uloge. Ezra Miler (Ezra Miller) je definitivno bio najglasniji i rekao je da nema aspekta u filmu koji neće radovati fanove.

https://youtu.be/VhHO6L4mXxo

Džud Lou (Jude Law) je zatim pričao o tome kako je igrati Dambldora i biti na Hogvortsu.

Mnogo toga je u pitanju. Ovo je priča o tome na kojoj si strani. Svetovi Normalaca i čarobnjaka su na neki način okrenuti jedni protiv drugih. Ali pored toga, u svetu čarobnjaka se postavlja pitanje na čijoj ste strani i kome ćete se pridružiti. Sudbina svih je u pitanju, zaista. Dubina i mračna strana ove priče su nešto možda najmračnije što je svet video.

Zatim je pričao o Dambldoru, koji u filmu ima 45 godina.

Morate da zapamtite da Damlbdor koga svi znamo i volimo iz Hari Poter sveta ima oko 100 godina. To je daleko… i naravno, tokom godina, on se menja. Gubi brijač negde usput, i drago mi je što to tek treba da dođe. Reditelj Dejvid Jejts (David Yates), naš predivni reditelj, dopustio je da ga prikažem onako kako ga ja vidim. Ipak, ima nekih osobina koje ćete prepoznati. I dalje je nestašan, i na neki način utiče na ljude – posebno na Njuta, pa može se reći i da je pomalo manipulativan. I ima svoje tajne, a to imaju svi likovi Dž. K. Rouling.

Panel je imao iznenađujući kraj. Kada je moderatorka htela da razgovara o Grindelvaldu, prekinuta je, jer je glasna i mračna muzika prekinula njen govor. Svetla su se isključila, a na ekranima se pojavio novi simbol Grindelvalda. Na ekranima se pojavila scena gde Grindelvald drži govor, a na sceni se pojavio Džoni Dep (Johnny Depp), obučen u Grindelvalda i održao je govor koji smo videli u trejleru.

Nakon govora, sa kratkom muzikom, završen je panel.

0331

You may also like

Leave a reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *