Hari PoterNovosti

Analiziramo novi trejler Hari Poter igrice

Harry Potter: Wizards Unite

Novi trejler za novu Hari Poter igricu Harry Potter:Wizards Unite pruža fanovima čarobnjačkog sveta mogućnost da vide kako će igrica izgledati i šta mogu da očekuju od igrice kada ona bude objavljena sledeće godine.

Video nam pokazuje par Nimbus metli kako lete bez svojih letača kroz napuštenu ulicu Sidneja. Na radaru brzine se može videti da one lete brzinom preko 240km/h! Kako se bližimo kraju videa, iznad crteža jedne od metli se pojavljuju isprekidane linije. Tu je i strelica koja pokazuje smer kretanja, što verovatno implicira to šta bi igrač trebalo da uradi kako bi uspeo.

Na kraju samog videa, gledaoci su pozvani da se prijave na sajtu WizardsUnite.com, zvaničnom sajtu igrice. Igrači se mogu pridružiti novoformiranoj tajnoj službi, čiji je glavni zadatak da zaustavi širenje magije koja se dešava u svetu Normalaca.

Igricu je kreirao Warner Bros. Games and Niantic Labs, kreator igrice Pokemon GO, pa se očekuje da će Harry Potter:Wizards Unite da nam pruži sličan, realističan stil igranja koji se bazira na našoj lokaciji. Međutim, dosta stvari oko funkcionisanja igrice i dalje ostaje neotkriveno.

Kristina
Kristina radi za Dnevni prorok. Njen rad se sastoji iz toga da čarobnjake i veštice koji su završili školovanje drži u toku sa svetskim dešavanjima po pitanju magijskog života i na taj način im omogući svakodnevno, neformalno obrazovanje – a to znači putovanje po svetu, susretanje sa različitim čarobnjacima i vešticama, i razmena iskustava sa njima! Često boravi i u Hogvortsu, koji je pohađala u kući Revenklo, što je i dovelo do želje da druge oplemeni znanjem. Obožava duuuge šetnje Dijagon-alejom i Hogsmidom.

    You may also like

    Leave a reply

    Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

    More in Hari Poter