Fantastične zveri

Gde je Tina i da li ćemo je videti u trećem delu Fantastičnih zveri?

Da li se Tina nalazi u trećem filmu Fantastične zveri? Iako je glumica Ketrin Voterson potvrđena za film Fantastične zveri 3: Tajne Dambldora, lik Tine Goldstejn je primetno odsutan iz promotivnog i marketingškog materijala. Fanovi već nedeljama polemišu o njenom odsustvu, kako je njen lik bio glavni ženski lik franšize (što i dalje može biti, bez obzira što je do sada nismo videli).

Njeno odsustvo je dovelo i do novog heštega na Twitteru #WhereisTinaGoldstein, gde fanovi dele svoje teorije za njeno odsustvo. Ima ih više, od toga da se ona namerno krije, do toga da je možda Dž. K. Rouling odlučila da njen lik ubije (posebno kako je glumica jasno osudila izjave spisateljice u vezi sa pravima trans osoba). Ipak, to je malo verovatno, kako je Roulingova već potvrdila da su Tina i Njut završili zajedno u knjizi koja prati Fantastične zveri.

Ono što je pak sigurno je da postoji mnogo mogućnosti koje bi objasnile Tinino odsustvo. Zbog prirode posla Aurora, moguće da je krenula u tajnu operaciju i da prerušena prati njegove pratioce, iliti posebno svoju sestru, Kvini. Jedan od popularnih YouTubera je čak naveo da je moguće da je Tina prerušena kao Banti, pomoćnica Njuta Skamandera koristeći višesokovni napitak.

Prema dostupnim informacijama, Tina će svakako biti u filmu, ali u kom obliku i koliko, to ćemo saznati 14. aprila, kada se film bude premijerno prikazao u Srbiji.

You may also like

Leave a reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *