Hari Poter

Danijel Redklif otkrio kako se fan onesvestio zbog njega

Danijel Redklif je otkrio u novom intervju da se jednom fan Hari Potera onesvetila samo zato što je razgovarao sa njom.

Bio sam u poseti Japanskoj školi za javne odnose…Očešao sam se o mladu devojku, o njeno rame, dok sam prolazio pored nje i rekao sam joj ’Oh, tako mi je žao’ i bum onesvestila se“ Redklif se setio ovoga dok je gostovao u The Jonathan Ross Show-u Očešao sam se o nju i progovorio sa njom. I ona se onesvestila.

Zvezda Hari Potera je dodao da iako je ovo bio veoma čudan susret, on je uživao u njemu na trenutak. „ Zato što to ne traje večno“ Redklif je nastavio „ Kada vam se tako nešto dogodi, morate da shvatite kako je to čudno i kul u isto vreme“.

Pored toga što je govorio o lojalnosti Hari Poter fanova, Redklif je otkrio da je Hari Poter i Red Feniksa  njegov omiljeni deo. „ Bio sam malo stariji tada i mogao sam da cenim više to“ rekao je glumac. On je priznao da iako fanovi retko ovaj deo smatraju za omiljeni, on se najviše seća rada sa dobitnikom oskara Gerijem Oldmanom, koji je glumio Harijevog kuma Sirijusa Bleka.

Redklif će da obeleži premijeru prvog Hari Poter filma 2001, Hari Poter i Kamen Mudrosti ponovonim okupljanjem sa svojim najboljim prijateljima sa ekrana Emom Votson i Rupertom Grintom tokom  HBO Max’s Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts specijalu. Triu će se pridružiti Helena Bonam Karter, Robi Koltrejn, Ralf Fajns, Džejson Ajzak, Geri Oldman, Imelda Staunton, Tom Felton, Mark Vilijams, Eva Linč, Boni Vrajt, Alfred Enoh, Metju Luis, Ian Hart, Džejms i Oliver Felps.

Ranije je potvrđeno da autorka Hari Potera Dž.K. Rouling neće prisustvovati ovoj specijanom okupljanju. Iako ljudi sa HBO Max nisu komentarisali njeno odsustvo, autorka se suočila sa mnogo kritika zbog komentara o trans zajendnici tokom proteklih godina.

Redklif, Grint, Edi Redmejn i Miriam Margolis su među glumcima iz Čarobnjačkog sveta koji su osudili njene komentare. Tada je Redklif izjavio: „ Transrodne žene su žene. Svaka suprotna izjava poništava njihov indentitet i dostojanstvo i ide suprotno svakom savetu koji su profesionalni zdravstveni radnici dali koji imaju mnogo više znanja o ovoj temi od bilo Džo (Roulingove) ili mene.

Povratak na Hogvorts će se premijerno prikazati na HBO Max 1. januara 2022. 

Anđela
Anđela radi u Ministarstvu magije, u Odseku za magijske nesreće i katastrofe. Najviše voli da radi na ispravljanju nesreća i donosi mir u svet čarobnjaka i Normalaca. Honorarno radi na Hogvortsu, predaje napitke i uživa u tome da uči decu kako da koriste svoje znanje i umeće da unaprede sebe. U slobodno vreme volontira u Cepidlaki, uživa u šetnji Dijagon alejom i u gledanju kvidiča, iako ne zna da igra :)

    You may also like

    Leave a reply

    Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

    More in Hari Poter