Hari Poter

Hari Poter ‘serija’ stiže na HBO MAX – ali nije ono što smo očekivali

Priče o tome da se sprema nešto vezano za svet magije i da će biti emitovano na HBO Max kruže već neko vreme. Mnogi su mislili da je u pitanju serija vezana za avanture Hari Potera, ali danas je zvanično objavljeno da nam stiže ni manje ni više nego – kviz.

Slaveći 20 godina od izlaska Hari Potera i kamena mudrosti, HBO Max, Cartoon Network i TBS emitovaće specijalni kviz. Tokom pet epizoda, veštice i čarobnjaci imaće priliku da provere svoje znanje o poznatom serijalu.

Tom Ašejm je objasnio o čemu se radi.

Kako bismo proslavili posvećenost starih i novih fanova koji predano čuvaju magiju čarobnjačkog sveta decenijama, ovi uzbudljivi specijali će slaviti Hari Poter fandom u multiplatformskom TV događaju obaveznom za gledanje.

Iako još nema naziv, prijave za serijal su već dostupne na sajtu Wizarding World. Posebni gosti iznenađenja će navodno biti deo emisije, ali za sada nema potvrde ko će to biti. Publika će takođe moći da učestvuje u kvizu gledajući ga od kuće.

Najava za kviz dolazi nakon nekoliko meseci spekulacija o seriji vezanoj za svet Hari Potera na HBO Max. Različiti izvori su potvrdili da se radi na tome, ali da je sve u ranoj fazi. Nakon potvrde o kvizu mnogi se pitaju da li je to samo najava za još Hari Poter ekranizacija.

Za sada nije poznat tačan datum emitovanja kviza.

You may also like

Leave a reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

More in Hari Poter