Hari Poter

Prosidba iz snova Hari Poter fanova

Kada je Ben Grifits (Ben Griffiths) planirao na koji način će zaprositi svoju devojku Niu mislio je da će to biti privatan i lični momenat. Uprkos tome ova veridba je privukla monogo više pažnje nego što je trebala zahvaljujući ogromnom Hari Poter umetničkom delu naslikanom  u pesku plaže  u Pembrokširu.

Ben je već neko vreme planirao da zaprosi Niu i puno je razmišljao na koji će način to uraditi.  Pre nekog vremena dobio je  novi posao u Pembrokširu gde je Niina porodica često letovala.  Ben je znao da u  tom istom mestu živi i radi lokalni umetnik koji stvara predivne slike u pesku i  da  je Nia  oduvek želela da vidi njegova dela, pa je odlučio da ga za ovu specijalnu priliku kontaktira. Zamolio je umetnika da mu pomogne u sprovođenju ove prelepe prosidbe tako što će u pesku nacrtati ogroman grb inspirisan grbom Hogvortsa sa rečima „Hoćeš li se udati za mene?“ ispisanim na Velškom. Nia je oduvek bila obožavalac Hari Poter sveta i  knjiga, a čak je i trideseti rođendan proslavila tematskom Hari Poter žurkom.

Njih dvoje su otišli da provedu vikend u tom malom mestu  a Nia nije imala predstavu šta sve leži iza tog plana. Pošto je Ben želeo da taj momenat bude samo za njih dvoje, pravio se da mu nije dobro i zamolio je da izađu iz paba u kom su sedeli i da se prošetaju plažom u trenutku kada je većina drugih turista bila u tom istom pabu. Nia je vrlo brzo uočila grb u pesku. Umetnik Mark je u tom trenutku završavao ovo umetničko delo a Nia i dalje nije imala pojma da se radi o nečemu ovako specijalnom. Kaže da je bila oduševljena kada je videla rad tog umetnika, ali da joj je bilo čudno zašto u centru grba stoje njihovi inicijali B i N umesto slova H.  U tom trenutku Ben je postavio najvažnije pitanje i Nia je naravno rekla Da.

Složićete se da je ovakva prosidba najlepše iznenađenje  za  jednu Hari Poter obožavateljku.

Grb u pesku

Grb u pesku

Jelena
Jelena je po struci magizoolog i ekolog, a trenutno radi pri Ministarstvu magije u odseku za odnose sa Normalcima. U slobodno vreme voli da se prebacuje na razna mesta na planeti i da upoznaje nova mesta i običaje. Pripada Grifindor kući i veliki je fan kvidiča. Najviše uživa u zimskim praznicima, kada sa prijateljima i porodicom posećuje Hogsmid i uživa u Krem pivu. Uživa u kreativnom radu i voli da uči nove stvari.

    You may also like

    Leave a reply

    Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

    More in Hari Poter