Hari Poter

#PovratakNaHogvorts proslava ove godine biće održana online

Ove godine, tradicionalna manifestacija #PovratakNaHogvorts biće obeležena drugačije nego kako smo navikli, kako većina ljudi i dalje izbegava velika okupljanja.

Kao što sigurno znate, 1. septembra, Hari Poter je prvi put otišao na Hogvorts – i svi mi slavimo taj datum i obeležavamo ga u našem čarobnjačkom kalendaru. Evo kako ćemo to uraditi ove godine

Livestream

Tokom prethodnih nekoliko godina, veliki broj fanova se 1. septembra okupljao u Londonu, na stanici Kings Kros, gde bi svi zajedno proslavili #PovratakNaHogvorts tradicionalnim odbrojavanjem. Međutim, ove godine, Wizarding World moli fanove da ne dolaze na Kings Kros. Zbog pandemije, želja je da svi ostanu kod kuće – ali da se okupimo online u odbrojavanju do polaska Hogvorts Ekspresa!

Wizarding World će 1. septembra imati poseban livestream posvećen povratku na Hogvorts, sa posebnim gostima. Očekujte da vidite poznata lica iz Hari Poter filmova (kao što su boni Rajt i Džejson Ajzek), zatim članove predstave Hari Poter i ukleto dete, zatim će uslediti i nastup CineConcert-a koji će svirati muziku iz Hari Poter filmova, a tu će biti i koreograf za korišćenje štapića, Pol Haris, sa posebnom prezentacijom. Dva gosta koji će biti deo nje su Džejms i Oliver Felps, odnosno Vizlijevi blizanci.

„Veoma sam uzbuđen što ću biti deo prvog digitalnog događaja #PovratakNaHogvorts“, rekao je Džejms. „2020 je definitivno jako čudna godina i važno je da radimo sve kako bismo bili bezbedni, uključujući ostanak kod kuće. Nadam se da će nam se fanovi pridružiti i zadržati slavlje online“.

Da, možda nismo navikli na normalsku tehnologiju, ali ovo jeste jedinstvena mogućnost proslave u svim delovima sveta, u isto vreme. Livestream će se održati od 09:30 do 10:30, 1. septembra, na Wizarding World kanalima.

Budite deo klase 2020.

Možda nemamo teleprtacioni ključ pri ruci, ali smo smislili magični način povezivanja Hari Poter fanova ove godine: predstavljamo klasu 2020. Povratka na Hogvorts. Wizarding world poziva fanove, koji imaju najmanje 18 godine u odabranim zemljama, da se slikaju slaveći svet magije (to može biti maskiranje u likove, slikanje sa replikama ili jednostavno crtanje munje na čelu) i da pošalju fotke za magični mozaik . Vaša fotografija može biti projektovana na Kings Krosu, u kombinovanoj verziji sa drugim fanovima!

Novi rad Mina Lime

Dizajn tim MinaLime, umetnicima koji stoje iza grafičkih rešenja Hari Poter filmova, napravili su poseban poster posvećen povratku na Hogvorts za 2020 godinu.

Probušeni kotao se takođe pridružuje slavlju

I vaš omiljeni sajt na Balkanu sprema poseban sadržaj kako bismo proslavili #PovratakNaHogvorts. Očekuju vas tekstovi, kvizovi i poseban sadržaj na našem Instagram profilu. Pratite nas redovno, kao i hešteg #PovratakNaHogvorts za sadržaj koji će biti više nego zanimljiv.

You may also like

Leave a reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

More in Hari Poter