Novosti

Nove fotke Eme Votson sa snimanja filma Male žene

U novoj filmskoj adaptaciji romana Male žene Ema Votson igra ulogu najstarije sestre Margaret (poznatije kao Meg). Ovaj klasik je delo čuvene spisateljice Luize Mej Akot, objavljen je 1868. godine, a po nekim navodima je poluautobiografski.

Male žene je saga o sestrama Marč, i njihovom odrastanju sa majkom u vreme Američkog građanskog rata. Pratimo priču sestara Meg (Emma Watson), Džo (Saoirse Ronan), Bet (Eliza Scanlen) i Ejmi (Florence Pugh) od detinjstva do sazrevanja, dok prolaze kroz međusobno rivalstvo, prve ljubavi ali i gubitke.

Film bi trebalo da izađe krajem ove godine, mada još uvek nije objavljen zvaničan datum, niti je izašao trejler. Na objavljenim fotkama se vide scene koje uključuju sestre Marč i njihovog prvog komšiju Teodora Lorensa (glumi ga Timothée Chalamet) u različitim kostimima iz predstojećeg filma.

Ema Votson u Malim ženama

Fotografija: Wilson Webb/© 2019 CTMG, Inc.

Ema Votson u Malim ženama

Fotografija: Wilson Webb/© 2019 CTMG, Inc.

Ema Votson u Malim ženama

Fotografija: Wilson Webb/© 2019 CTMG, Inc.

Prve fotografije Eme Votson u kostimu izašle su još u oktobru 2018. kada je i najavljeno da će se upravo naša Ema naći u ulozi Meg Marč, i zameniti Emu Stoun (Emma Stone, poznata po filmu La La Land).

Režiserka Greta Gervig (Greta Gerwig), čiji je poslednji film Bubamara (Lady Bird, 2017) bio nominovan za Oskara, izjavila je da je jako uzbuđena zbog ekranizacije Malih žena.  Ona navodi da se oseća kao da radi autobiografski film, jer se toliko saživela sa knjigom i pričom sestara Marč.

Fanovi uzbuđeno iščekuju da ih Ema začara i uvede u rimejk ove čuvene priče. Zapravo, ovo joj je prva uloga od 2017. godine i filmova Krug (The Circle) i Lepotica i zver (Beauty and the Beast).

Ukoliko ste nestrpljivi, dok čekate kraj 2019., pogledajte i verziju Malih žena iz 2017. godine. U ovoj mini-seriji se pojavljuje naš dragi, drugi po redu Dambldor, Majkl Gembon (Michael Gambon), i glumi gospodina Lorensa, komšiju sestara Marč..

Za više informacija i fotografija pročitajte ceo razgovor sa Gretom Gervig za magazin Vanity Fair.

Izvor: http://www.the-leaky-cauldron.org/2019/06/21/new-photos-released-from-emma-watsons-little-women/?fbclid=IwAR2C-8G26XoCb_OxQOB70W2HhUj60b630G2_sQMYBlNdr5706FJRomoOlbU

Ana
Ana radi u Ministarstvu magije, u Odseku za magijsko obrazovanje, i trenutno predaje Čini na Hogvortsu. Honorarno piše za Dnevni prorok, i u svojim tekstovima obrađuje teme iz oblasti obrazovanja novih generacija veštica i čarobnjaka. Obožava da uči i istražuje svet magije, kao i da podučava i inspiriše svoje učenike da više uče i rade na sebi. U slobodno vreme voli da eksperimentiše sa magijom i izmišlja nove čini.

    You may also like

    Leave a reply

    Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

    More in Novosti