Hari Poter

VIDEO: Stiže nova Hari Poter igrica

Uskoro nam stiže nova Hari Poter igra. Iako mnogi sa nestrpljenjem očekuju RPG igricu, to ni ovaj put nije slučaj. Naime, objavljen je trejler za igricu Hari Poter: Slagalice i čini, koju razvijaju Zynga i Portkey Games. Lansiran je i novi sajt na adresi www.harrypotterpuzzlesandspells.com, koji omogućava da se prijavite za sve novosti u vezi igrice. 

Trejler prikazuje poznate lokacije iz Hari Poter filmova, kao što su Dijagon aleja, pokretne stepenice Hogvortsa i Hogvorts Ekspres. Sajt obećava da će igrači videti i poznata lica iz sveta čarobnjaka dok budu prelazili levele igrice.

Ovo je klasična igrica skupljanja tri iste boje, koja će donositi dnevne izazova za igrače kako bi unapredili svoje likove u igrici i prešli nove levele. Igrači će moći da otključaju i unaprede čini tako što će uklanjati prepreke tokom igre. Takođe se skupljati kartice (koje pokazuju predmete, događaje i lokacije iz sveta čarobnjaka) posle svakog rešenog levela, sa magičnim stvorenjem koje će postati dostupno kada se skupi dovoljno kartica.

Kada će tačno igrica izaći još uvek nije poznato, mada je dostupna na određenim teritorijama u cilju testiranja pre zvaničnog puštanja. Srbija, kao i zemlje okoline za sada nisu na spisku zemalja koje mogu da testiraju igricu.

You may also like

Leave a reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

More in Hari Poter