Hari Poter

Nove adaptacije knjige „Hari Poter: Putovanje kroz istoriju magije“

Dž. K. Rouling nas ponovo vraća u svet magije sa četiri online knjige koje predstavljaju adaptaciju audio-knjige pod nazivom „Hari Poter: Putovanje kroz istoriju magije“.
E- knjige će se baviti detaljnijim ulaskom u bogatu istoriju magije i fokusiraće se na nama dobro poznate predmet u Hogvortsu.

Svaki naslov počinje rečenicom „Hari Poter: Putovanje kroz…“ a baviće se raznim temama kao što su lekcije čini, odbranom od mračnih veština, predskazanjima,  astronomijom, napicima, herbologijom i brigom o magijskim stvorenjima. Kratke priče će istraživati postanak i početke magie kroz istoriju i narodnosti, a uključivaće i razne beleške, stranice rukopisa i šarmantne skice kao što je to slučaj u prvobitnoj knjizi. Kako saznajemo sa sajta Pottermore, prve dve knjige, „Hari Poter: Putovanje kroz čini i odbranu od mračnih veština“ i „Hari Poter: Putovanje kroz napitke i herbologiju“, biće objavljene 27. juna, a u sledećim mesecima  možemo očekivati druge dve pod nazivom „Hari Poter: Putovanje kroz predskazivanje i astronomiju“ i „Hari Poter: Putovanje kroz brigu o magijskim stvorenjima“.

Knjige će za sada biti objavljene na engleskom, nemačkom, francuskom i italijaskom jeziku, a dostupne su  za naručivanje na Amazonu UK, Amazonu US, na sajtu Apple i Kobo.

Jelena
Jelena je po struci magizoolog i ekolog, a trenutno radi pri Ministarstvu magije u odseku za odnose sa Normalcima. U slobodno vreme voli da se prebacuje na razna mesta na planeti i da upoznaje nova mesta i običaje. Pripada Grifindor kući i veliki je fan kvidiča. Najviše uživa u zimskim praznicima, kada sa prijateljima i porodicom posećuje Hogsmid i uživa u Krem pivu. Uživa u kreativnom radu i voli da uči nove stvari.

    You may also like

    Leave a reply

    Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

    More in Hari Poter