Hari PoterNovosti

Kuća iz Hari Poter filma nikako da nađe svog vlasnika

De Vere vila
De Vere vila

De Vere kuća, prepoznatljiva srednevekovna vila u polu-drvenom stilu koja se nalazi u selu Lavenham u Safoku prikazana je u filmu Hari Poter i relikvije smrti kao dom Harijevih roditelja, Lili i Džejmsa.

De Vere kuća u filmu

Hermiona i Hari ispred kuće njegovih roditelja

Kao rezultat toga postala je deseta najpopularnija kuća u Velikoj Britaniji, a čak je i uključena u zvaničan vodič ovog kraja. Baš zbog toga ova vila koja je stavljena u prodaju na leto 2017. godine po ceni od 995,000 funti i dalje nije pronašla kupca.

Agentkinja za nekretnine Kerolajn Edvards ( Caroline Edwards) koja radi na njenoj prodaji kaže da se ispred vile svakodnevno mogu videti turisti koji prave selfije i da je njena popularnost glavna prepreka u prodaji ove nekretnine.

Pored slave povezane sa Hari Poterom ova kuća sa šest spavaćih soba iz XVI veka, jedna je od najslavnijih značajnih zgrada u Safoku, a sam naziv dobila ja po porodici De Vere koja je bila jedna od najbogatijih plemićkih porodica tog vremena.

Uprkos svojoj višestrukoj popularnosti Kerolajn veruje da će ova nekretnina naći kupca koji će prepoznati njenu vrednost i postati istovremeno stanar i čuvar ove istorijom bogate nekretnine.

U nastavku teksta možete videti kako ona izgleda..

De Vere vila

De Vere vila

Enterijer De Vere kuće

Enterijer De Vere kuće

Enterijer De Vere kuće

Enterijer De Vere kuće

Jelena
Jelena je po struci magizoolog i ekolog, a trenutno radi pri Ministarstvu magije u odseku za odnose sa Normalcima. U slobodno vreme voli da se prebacuje na razna mesta na planeti i da upoznaje nova mesta i običaje. Pripada Grifindor kući i veliki je fan kvidiča. Najviše uživa u zimskim praznicima, kada sa prijateljima i porodicom posećuje Hogsmid i uživa u Krem pivu. Uživa u kreativnom radu i voli da uči nove stvari.

    You may also like

    Leave a reply

    Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

    More in Hari Poter