Hari PoterNovosti

Još malo i Rupert Grint stiže na naše male ekrane

BBC je pripremio malo iznenađenje za sve ljubitelje kriminalističkih serija i Agate Kristi, ali i za fanove Harija Potera.  Ovog decembra počinje emitovanje nove serije koja je snimljena po knjizi čuvene autorke trilera – Agate Kristi. U pitanju je delo „ABC ubistva“, a jedna od glavnih uloga dodeljena je Rupertu Grintu.

Radnja serije vrti se oko istraživanja inspektora Kroma (Rupert Grint) i Herkula Poaroa (Džon Malkovič) koji pokušavaju da uđu u trag serijskom ubici koji se sa njima poigrava. Bacite pogled na trejler.

Rupert Grint nije jedini glumac poznat po ulozi u Hari Poter filmovima kojeg ćemo imati prilike da gledamo u seriji „ABC ubistva“. Šerli Henderson, koja tumači ulogu našeg „omiljenog“ duha – Jecajuće Mirte, pojaviće se kao Rouz Marberi.

Premijera je zakazana za 26. decembar, ali kod nas će stići početkom 2019. godine. Taman za praznike!

Tamara
Tamara Stojanović potiče iz porodice koja se vekovima unazad bavila magizoologijom i čiji su članovi zaslužni za pronalazak pojedinih vrsta zveri. Kao i njeni preci, na Hogvortsu, koji je završila pre 7 godina, je bila svrstana u kuću Revenklo. Bila je član kvidič tima svoje kuće i igrala je na poziciji udarača, sve dok je na petoj godini školovanja nije udarila bladžerka u glavu. Na njeno iznenađenje, nakon tog udarca je shvatila da je iznenada počela da se zanima za veštinu proricanja budućnosti; čak je nekoliko godina kasnije konkurisala za mesto nastavnika predskazanja na Hogvortsu, ali bezuspešno. Omiljeni školski predmet joj je pak bio i ostao briga o magijskim stvorenjima, a danas radi u Ministarstvu magije, u odseku za regulisanje i kontrolu magijskih stvorenja.

    You may also like

    Leave a reply

    Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

    More in Hari Poter