Fantastične zveriNovosti

Koga bi Edi Redmejn voleo da vidi u sledećem delu Fantastičnih zveri?

U prva dva dela Fantastičnih zveri smo imali prilike da vidimo neke od nama poznatih likova iz originalnog serijala. I radovali smo im se. Naročito Dambldoru, koji je jedan od omiljenih likova iz celog serijala.

Njut (Salamander) Skamander, Grindelvald i Nikolas Flamel su likovi o kojima smo samo malo načuli tokom čitanja i gledanja Harija Potera, da je bilo lepo napokon ih videti. Ipak je njihova uloga u istoriji čarobnjačkog sveta bitna.

Pored njih, radovali smo se i onim likovima koji nisu imali neku bitniju ulogu, osim da nas podsete na već znane likove i događaje, kao što je Nagini. Doduše, možda će imati bitniju ulogu u sledećim delovima, to još uvek ne znamo.

Pa čak i onima za koje smo primenom logike i jednostavne matematike kasnije shvatili da ipak ne bi trebalo da budu tu (čitaj: profesorka Mekgonagl, velika nelogičnost Grindelvaldovih zločina).

Ipak je teško razmišljati hladne glave i razumno sagledati ko od likova može biti smešten u ovu prošlost a ko ne. Previše ih volimo.

Edi Redmejn, naš voljeni Njut Skamander, je na forumu Reddit postavio takozvani AMA (AskMeAnything, u prevodu: Pitaj me bilo šta) poziv za sve fanove. Kada poznata ličnost postavi ovako nešto, fanovi mogu da ga pitaju šta god požele vezano za određenu temu.

Usledila su pitanja, i kao što možete da vidite, drugo pitanje je koga od likova bi on voleo da vidi u sledećem delu Fantastičnih zveri:

 

Usledio je i Edijev odgovor:

Hagrid Hagrid always Hagrid.

Mogu reći da je ovo zaista divna ideja, ali neizvodljiva. Makar ako ne želimo još jedan fijasko u stilu profesorke Mekgonagl. Po našim onlajn izvorima Hagrid je rođen 1928., dok se drugi deo Fantastičnih zveri dešava 1927. godine. Tako da je jedina opcija da vidimo Hagrida malo kasnije kao bebu, ili u nekom segmentu njegovog detinjstva.

Verovatno je da se Edijeva želja ipak neće ostvariti.

Šta vi mislite o njegovom izboru? Koga od likova iz originalnog serijala biste vi voleli da vidite?

Ana
Ana radi u Ministarstvu magije, u Odseku za magijsko obrazovanje, i trenutno predaje Čini na Hogvortsu. Honorarno piše za Dnevni prorok, i u svojim tekstovima obrađuje teme iz oblasti obrazovanja novih generacija veštica i čarobnjaka. Obožava da uči i istražuje svet magije, kao i da podučava i inspiriše svoje učenike da više uče i rade na sebi. U slobodno vreme voli da eksperimentiše sa magijom i izmišlja nove čini.

    You may also like

    1 Comment

    1. […] Odgovor je bio – Hagrid. Pogledajte i naš članak sa Edijevim odgovorom.  […]

    Leave a reply

    Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *