Uncategorized

Ko je novi, misteriozni Melfoj koga ćemo gledati u filmu „Fantastične zveri 3“?

Sajt MuggleNet ekskluzivno je objavio da ćemo u trećem delu Fantastičnih zveri imati priliku da upoznamo novog lika: Polarisa N. D. Melfoja. Da, dobro ste pročitali, Melfoj! Filmovi iz franšize Fantastične zveri već su do sada predstavili nekoliko likova sa prepoznatljivim imenima iz Hari Poter filmova, a čini se da treći deo neće biti ništa drugačiji.

Kako javlja MuggleNet, Polaris je rođak Lucijusa, ali nismo sigurni koliko su u stvari bliski, niti koja je tačno veza između njih dvojice. Ako pratimo radnju i vreme kada se ona dešava u filmu, pretpostavka je da je on rođak Lucijusovih roditelja.

Trenutno nije poznato ni kog je pola navedeni lik, kako je ime univerzalno, ali ono što je svakako svima zapalo za oko je da je ime povezano sa astronomijom (kao što su Sirijus, Belatriks, Andromeda itd). Takođe se postavlja pitanje šta inicijali N.D. mogu da znače? Spekulacije su već počele, a mi očekujemo da čujemo vaš komentar – šta mislite kakav će to biti lik? Da li će biti naklonjen Grindelvaldu, ili će možda ipak stati uz Njutovu stranu?

2459

You may also like

2 Comments

  1. Ako možete da ispravite, imena navedenih likova su ASTRONOMSKI pojmovi, tj. nebeska tela. Njih su otkrili astronomi, a ne astrolozi. U knjigama ove franšize se spominje samo astronomija, a nikako ta izmišljotina astrologija.

    1. Zdravo, hvala na komentaru i skretanju pažnje na grešku, ista je sada ispravljena.

Leave a reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *