Fantastične zveriNovosti

Kada ćemo gledati ‘Fantastične zveri 3’ u bioskopima?

Čarobnjaci širom sveta vratili se u svoj svet ove jeseni, sa premijerom filma Fantastične zveri: Grindelvaldovi zločini. I dok se još uvek vodi priča o ovom filmu, mnogi se pitaju samo jedno: kada će stići treći deo?

Premijera filma Fantastične zveri 3 za sada je zakazana za 20. novembar 2020. godine. To se slaže sa dosadašnjom dinamikom izlaženja ostvarenja iz ovog serijala, i veruje se da će se trend nastaviti i do poslednjeg dela. Samim tim, četvrti i peti film bi trebalo da premijeru dožive u novembru 2022. i 2024 godine.

SNIMANJE
Snimanje trećeg dela je najavljeno za 2019. godinu, ali se tačan datum još uvek ne zna. Dž. K. Rouling je još pre nekoliko meseci potvrdila da uveliko radi na scenariju, i da zna naziv filma (za sada nije otkriven ovaj detalj).

KOGA ĆEMO GLEDATI?
Veći deo ekipe iz filma Grindelvaldovi zločini već je najavio da će nastaviti snimanje, ali kompletna lista glumaca još uvek nije potvrđena. Što se ekipe iza kamere tiče, Dejvid Jejts (David Yates) je najavio da će režirati i treći deo nove franšize.

Naravno, ispratićemo sve novosti u vezi trećeg dela na našem sajtu. Odbrojavanje polako može da počne!

You may also like

Leave a reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *