Fantastične zveriNovosti

Dž. K. Rouling daje nagoveštaje o novim Fantastičnim zverima

J. K. Rowling

Iako je film Fantastične zveri: Grindelvaldovi zločini izašao tek pre mesec dana, Dž. K. Rouling (J. K. Rowling) radi na trećem delu filma već par meseci. Još od tada su krenule pretpostavke o različitim stvarima, a posebno o tome gde bi radnja trećeg filma mogla biti smeštena.

Još prošlog meseca, Roulingova je na svoj Tviter nalog stavila naslovnu fotografiju Rija de Žaneira iz 1930-ih. Nakon što je napravila grešku u kucanju u originalnom tvitu, Roulingova je ispravila sebe i dodala:

Zašto bi Roulingova morala da ispisuje ime grada iznova i iznova sem ako to nema neke veze sa Fantastičnim zverima?

Desetog decembra, neko je napisao da „Rio de Žaneiro čeka Njuta Skamandera“, na šta je ona odgovorila:

Da li ovo možemo shvatiti kao potvrdu da će treći film odvesti naše heroje (i zločince) u Brazil? Još 2016. godine, kada su je pitali koliko će filmova Fantastičnih zveri biti, Roulingova je napisala broj pet na pet različitih jezika.

Ukoliko damo sebi slobodu da pretpostavimo da redosled jezika kojim je napisan broj pet predviđa mesto svakog filma, to bi značilo da će filmovi svoje mesto pronaći u Americi, Francuskoj, Nemačkoj, Brazilu(ili nekoj drugoj zemlji gde se govore španski ili portugalski jezik) i Italiji. To bi – možda – značilo da ćemo čekati četvrti film da saznamo da li će Njut posetiti Brazil.

Takođe, možemo saznati i nešto više o trećem delu filma, budući da su pitali Roulingovu da opiše film u tri reči:

 

Kristina
Kristina radi za Dnevni prorok. Njen rad se sastoji iz toga da čarobnjake i veštice koji su završili školovanje drži u toku sa svetskim dešavanjima po pitanju magijskog života i na taj način im omogući svakodnevno, neformalno obrazovanje – a to znači putovanje po svetu, susretanje sa različitim čarobnjacima i vešticama, i razmena iskustava sa njima! Često boravi i u Hogvortsu, koji je pohađala u kući Revenklo, što je i dovelo do želje da druge oplemeni znanjem. Obožava duuuge šetnje Dijagon-alejom i Hogsmidom.

    You may also like

    Leave a reply

    Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *