Hari Poter

„Hari Poter i ukleto dete“ stiže u Srbiju – Biković u glavnoj ulozi?

Predstava Hari Poter i ukleto dete uskoro bi mogla da bude izvedena u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, sudeći po najavama jednog gosta koji je prilikom poslednje posete ušao u kancelariju direktora, umesto u toalet.

Slučajno sam se obreo u kancelariji direktora pozorišta, umesto u toaletu. Ne pitajte me kako sam tamo došao, jer ni ja ne bih znao da vam objasnim, ali ono što sam tamo video, morao sam da podelim sa svima, rekao je neimenovani posetilac koji nam se obratio slanjem pisma-drekavca u kancelarije Probušenog kotla.

Na stolu sam video knjigu Hari Poter i ukleto dete, a pored toga sliku Miloša Bikovića, znate tog glumca. Brzo sam povezao dva i dva, i skontao da rade na adaptaciji romana u JDP-u, a da Bikovića razmatraju za glavnu ulogu. To vam je provereno, ja sam video, navodi se u obraćanju ovog posetioca.

Naravno, moguće je i da sam samo zaspao tokom predstave, jer sam tog dana radio duplu smenu, ali mislim da je mnogo više verovatno da nam predstava stiže, dodao je na kraju u pismu naš dopisnik.

Da li je istina da nam predstava stiže ili je ovo samo prvoaprilska šala, saznaćemo u narednom periodu. Svakako, pratite nas i dalje 🙂

You may also like

Leave a reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

More in Hari Poter