Hari Poter

Pottermore Srbija uskoro postaje Probušeni kotao!

UKRCAVANJE!

Spremite se za novo magijsko poglavlje našeg sajta i stranice – tokom aprila, stranica Pottermore Srbija promeniće svoje ime i postati Probušeni kotao.

Sajt Probušeni kotao rezultat je projekta ljudi koji stoji iza stranice Pottermore Srbija, kako bi fanovima Hari Potera i Fantastičnih zveri omogućio da se još više približe fandomu koji toliko vole. Baš zato želimo da nas fanovi uvek prepoznaju, i odlučili smo da stranicu Pottermore Srbija, koja postoji skoro osam godina, preimenujemo u Probušeni kotao, rekao je Nemanja Kutlešić, osnivač stranice i sajta.

Iako je nakon premijere filma Grindelvaldovi zločini sajt radio smanjenim intezitetom, novi članovi tima sajta su spremni da fanovima redovno obezbeđuju sveže doze vesti i tekstova, a u planu su i različiti konkursi i okupljanja.

Uskoro ćemo objaviti konkurs za kratku priču, vezanu za svet magije na Balkanu, a koju će kao mini knjigu izdati Moj Fandom Shop. Mašta Hari Poter fanova je oduvek bila velika i siguran sam da nas očekuju fenomenalni radovi, rekao je Nemanja.

Stranica Pottermore Srbija osnovana je 15. avgusta 2011. godine, nakon što je najavljen sajt Pottermore.

0358

You may also like

Leave a reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

More in Hari Poter