Fantastične zveriNovosti

Grindelvaldovi Zločini najbolji fantastični film?

Fantastične Zveri Grindelvaldovi Zločini

Sezonu praznika veoma brzo menja sezona dodela nagrada, nešto čemu se svi kolektivno radujemo! HP alumni je prilično dobro odradio svoj posao u preuzimanju nagrada u proteklih par sezona, a izgleda da ni ove godine neće napraviti izuzetak.

Prošle nedelje, režiser filma Zatvorenik iz Askabana, Alfonso Kuaron (Alfonso Cuarón) je svojoj kući odneo čak dve prestižne nagrade Zlatni globus za svoj poslednji film, Roma, ali je, takođe, i u trci za najprestižniju nagradu – Oskara!

Producentkinja pozorišnog komada Hari Poter i ukleto dete, Sonja Fridman (Sonia Friedman) imenovana je za osobu 2018. godine od strane brodvejskih novina, nakon što je Ukleto dete osvojio čak šest Toni nagrada u 2018. godini!

Međutim, najsvežije vesti su sledeće: film Fantastične zveri: Grindelvaldovi zločini nominovan je od strane Udruženja scenografa za najbolju scenografiju za najbolji fantastični film u 2018. godini! Svečana dodela nagrada će biti održana drugog februara u Los Anđelesu, te držite štapiće za naše nominovane!

Kristina
Kristina radi za Dnevni prorok. Njen rad se sastoji iz toga da čarobnjake i veštice koji su završili školovanje drži u toku sa svetskim dešavanjima po pitanju magijskog života i na taj način im omogući svakodnevno, neformalno obrazovanje – a to znači putovanje po svetu, susretanje sa različitim čarobnjacima i vešticama, i razmena iskustava sa njima! Često boravi i u Hogvortsu, koji je pohađala u kući Revenklo, što je i dovelo do želje da druge oplemeni znanjem. Obožava duuuge šetnje Dijagon-alejom i Hogsmidom.

    You may also like

    Leave a reply

    Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *