Hari Poter

Džejms i Oliver Felps najavljuju putopisnu emisiju, pridružiće im se Evana Linč u prvoj epizodi

Džejms i Oliver Felps, poznati i veoma voljeni po ulozi nestašnih blizanaca Freda i Džorža Vizlija u svih osam filmova o Hari Poteru, nedavno su primećeni kako uživaju u magiji koju Irska može da ponudi.

Ako pratite Džejmsa i Olivera na Instagramu, možda ste primetili da su braća najavila predstojeću turističku emisiju koja bi trebalo da izađe sledeće godine. Ovo nije prvi put da su učestvovali u putopisnoj emisiji. 2017. godine, Oliver je ukratko govorio o potencijalnom putopisnom filmu pod nazivom Twin Cities. Koliko znamo, šou nije realizovan, ali premisa je bila da će istraživati dve različite strane grada. Još nema detalja o premisi nove putničke emisije blizanaca, ali gledajući Instagram, čini se da se stiglo do faze snimanja.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by James Phelps (@jamesphelps_pictures)

 

Džejmsov natpis na Instagramu najavio je da su razlog zašto su bili u Irskoj „novi projekat“ i da je „veoma uzbuđen što radi sa [svojim] bratom“ i „uživa u okruženju“. U naslovu se pominje da je prva epizoda emisije smeštena u Irsku i da uključuje Evanu Linč, najpoznatiju po ulozi Lune Lavgud u četiri filma o Hari Poteru. Džejms je postavio različite fotografije, uključujući i jednu gde stoje ispred tradicionalnog irskog paba.

Oliverov Instagram post bio je na sličan način, označavajući i Džejmsa i Evanna-u i navodeći da radi na novom projektu „uz pomoć nekih prijatelja, Irska prva stanica. “ Dodao je i hešteg #nolongerasecret. Oliver je postavio intrigantnu fotografiju njih troje na prelepom irskom primorju.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Oliver Phelps (@oliver_phelps)

Evanna je takođe postovala na svom Instagram nalogu, otkrivši da se „prošle nedelje super provela istražujući Irsku“. Rekla je da ne može previše da priča o avanturi u kojoj su otišli, ali da su „stekli mnogo prijatelja i ozbiljno razgovarali u autu“.

U ceo projekat uključen je i Martin Blenkou, koji je producirao filmove kao što su Aftermath, Fire with Fire i The Frozen Ground. Izjavio je da ne može previše da podeli, ali da „radi na putopisnoj emisiji sa Oliverom i Džejmsom“ i da će „ljudi zaista uživati u onome što stvaramo“.

Smiljana
Smiljana je učenica pete godine, na razmeni iz škole Mahutokoro, iz Japana. Voli da proučava nove čini i napitke. Na časovima uvek nešto zapitkuje. U slobodno vreme istražuje zabranjene hodnike Hogvortsa (vešta je sa činima prerušavanja pa je retko uhvate). Vodi dnevnik od prvog dana škole i planira da ga objavi. Voli da kuva pa se često šunja po kuhinji. Ima ljubimca slepog miša koje se zove Senka.

    You may also like

    Leave a reply

    Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

    More in Hari Poter