Hari PoterNovostiProbušeni kotaoTema

,,Hari Poter i ukleto dete“ stigli u Australiju

Hari Poter i Ukleto dete u Australiji
Premijera Ukletog deteta u Australiji

Hari Poter i Ukleto dete imalo je premijeru u Princezinom teatru u Melburnu gde se, 23.februara, događaj upriličio crvenim tepihom. Radna ekipa koju sačinjavaju direktor Džon Tifani, pisac Džek Torn i producenti Sonja Fridmen i Kolin Kalender bili su na crvenom tepihu kako bi poželeli dobrodošlicu brojnim obožavateljima.

Dž.K.Rouling nije mogla da prisustvuje, ali je poslala poruku:,, Hvala glumačkoj postavi i kreativnom timu zbog sjajno obavljenog posla. Da sam mogla da dođem, bila bih s vama. Moje srce je u Ozu večeras!“

 Hari Poter i Ukleto dete u Australiji

Premijera Ukletog deteta u Australiji

Više puta nagrađivani komad daje se isključivo u pomenutom teatru što se Australije tiče i karte se mogu bukirati u obnovljenom Princezinom teatru do decembra 2019.

Ovo je treći kontinent gde se priča daje, s obzirom da ljudi u njoj uživaju i zabavljaju se i u Londonu i u Njujorku. Delo je imalo svetsku premijeru u julu 2016.godine u Londonu, a na Brodveju u aprilu 2018. U San Francusku će premijera biti tokom 2019. godine, dok će u Hamburgu tek 2020.godine, što će ujedno biti i prva  produkcijska verzija Ukletog deteta koja neće biti na engleskom jeziku.

Ukoliko želite da saznate poslednje vesti i informacije o Ukletom detetu u Melburnu, posetite sledeće sajtove: https://www.harrypottertheplay.com/au/

ili

http://www.pottermore.com

Izvor: www.jkrowling.com

Miloš
Posle Hogvortsa, dugo sarađivao s Lunom Lavgud na olakšavanju života vodenim plimpijima i istraživanju novih vrsta zveri. Trenutno predaje ,,magijsku" književnost na Hogvortsu i sarađuje pri projektu ,,Izistinska istorija veštica kroz vekove".

You may also like

Leave a reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

More in Hari Poter