Hari PoterNovosti

Nova ekranizacija Malih žena sa Emom Votson je stigla

Male žene je jedan od najvećih klasika američke književnosti. Čuveni roman spisateljice Luize Mej Olkot dobio je novu ekranizaciju, ovoga puta pod režiserskom palicom Grete Gervig. Glumačka ekipa uključuje našu Emu Votson, a neke od uloga tumače i Meril Strip, Timoti Šalame, Serša Ronen i Lora Dern.

Ovo nije prva filmska adaptacija ovog bezvremenskog klasika, ali je svakako zavila čitavu priču u novo ruho. Komentari i ocene su za sada odlične, i već se vidi da će film pokupiti simpatije, kako publike, tako i kritike.

Priča prati četiri sestre Marč –  Meg, Džo, Ejmi i Bet, i njihovo odrastanje i sazrevanje u jeku građanskog rata. Ostavši same sa majkom, svaka od sestara prolazi kroz različite izazove dok pokušava da živi život u skladu sa svojim stavovima i željama, u okruženju i vremenu u kom za žene nije baš bilo preporučljivo da imaju svoje stavove i želje.

U pitanju je jedna topla i ljudska priča o odrastanju, ljubavi, porodičnim odnosima, ali i smislu života. Male žene je već godinama jedan od najvoljenijih romana među čitaocima širom sveta, i verujemo da će i film naići na slične reakcije.

Ema igra jednu od sestara, Meg, i do sada smo je više puta videli na fotkama u prelepim kostimima kreiranim za ovaj film. Jedva čekamo da vidimo i kako će se snaći u samoj ulozi. Neka predviđanja su da će joj ovo biti najbolja uloga u dosadašnjoj karijeri.

 

Ana
Ana radi u Ministarstvu magije, u Odseku za magijsko obrazovanje, i trenutno predaje Čini na Hogvortsu. Honorarno piše za Dnevni prorok, i u svojim tekstovima obrađuje teme iz oblasti obrazovanja novih generacija veštica i čarobnjaka. Obožava da uči i istražuje svet magije, kao i da podučava i inspiriše svoje učenike da više uče i rade na sebi. U slobodno vreme voli da eksperimentiše sa magijom i izmišlja nove čini.

    You may also like

    Leave a reply

    Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

    More in Hari Poter