Hari PoterNovostiUncategorized

Zvezde Fantastičnih zveri ponovo zajedno u novom ostvarenju!

Dumbledore and Grindelwald

Winter is coming!

Priprema se serija o kojoj se toliko spekulisalo, a čija će radnja biti smeštena u vremenu pre dešavanja iz serije Igre prestola, fantastičnog ostvarenja koje je poteklo iz pera Džordža R.R. Martina, a koju je HBO doveo na male ekrane.

Lista glumaca nove serije je izašla, a pored Naomi Vats (Naomi Watts) i Džoša Vajthausa (Josh Whitehouse), u seriji će se pojaviti i osmoro mladih glumaca. Tu se nalaze čak dva lika koja su nam poznata iz čarobnjačkog sveta – Džejmi Kampbel Bauer (Jamie Cambell Bower), poznatiji kao mladi Grindelvald, i Tobi Regbo (Toby Regbo), iliti mladi Dambldor. Međutim, njihove uloge su i dalje pod velom misterije.

Pilot epizoda će prikazati događaje koji su se desili 1000 godina ranije od trenutnih dešavanja u Igri prestola, i prikazaće legendarnu Dugu noć.

Od najskrivenijih tajni Vesterosa, do prve pojave Belih hodača, od misterija Istoka do Starkovih, jedna stvar je sigurna – ovo nije priča kakvu poznajemo!

Kristina
Kristina radi za Dnevni prorok. Njen rad se sastoji iz toga da čarobnjake i veštice koji su završili školovanje drži u toku sa svetskim dešavanjima po pitanju magijskog života i na taj način im omogući svakodnevno, neformalno obrazovanje – a to znači putovanje po svetu, susretanje sa različitim čarobnjacima i vešticama, i razmena iskustava sa njima! Često boravi i u Hogvortsu, koji je pohađala u kući Revenklo, što je i dovelo do želje da druge oplemeni znanjem. Obožava duuuge šetnje Dijagon-alejom i Hogsmidom.

    You may also like

    Leave a reply

    Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

    More in Hari Poter