Novosti

Kalum Tarner priča o svom novom filmu

Glumci iz Filma Fantastične zveri pojavljuju se svuda od premijere najnovijeg filma, posebno Ezra Miler ( Ezra Miller) i Edi Redmejn (Eddie Redmayne), ali šta je sa Kalumom Tarnerom,  glumcem koji glumi Tezeusa Skamandera (Theseus Scamander)?

Britanski glumac je nedavno razgovarao sa predstavnicima sajta „Entertainment Tonight“ i „Flaunt“ o Fantastičnim zverima, indi filmu Mobile Homes i njegovom strašću za glumom.

Potpuna suprotnost filmu Fantastične zveri je njegov novi film Mobile Homes koji je premijerno prikazan isti dan kao i Grindelvaldovi zločini. U filmu Tarner i Imodžen Puts (Imogen Poots) igraju par koji živi na obroncima društva.
„Ako bih sumirao film rekao bih da se radi o čoveku koji ima san u koji njegova devojka više ne veruje, a on ne razume zašto. To je njegova priča, a onda se sve ostalo provlači kroz nju„, rekao je Tarner.

Što se tiče njegove uloge brata u Grindelvaldovim zločinima, Tarner je rekao da je morao istražiti kako braća komuniciraju jer nije imao mnogo ličnog iskustva sa bilo kakvim bratskim odnosima. Opisao je Tezeusa kao osobu koja često gura glavu u pesak, a sa druge strane pokušava da ugodi celom svetu.

Kada su ga pitali kako je to biti deo ogromne franšize odgovorio je da je jedina stvar koju morate da proverite  koliko je ona zapravo velika. Kada jednom shvatite koliko je veliki taj magični svet, koliko su obožavatelji fantastični i koliko je Dž. K. Rouling poznata i pređete preko toga, u poslu se na kraju sve svodi na isto .

Pitali su ga i kako se tokom snimanja nosio sa time što je ova filmska franšiza toliko velika na šta je odgovorio da se pretvarao da je to mali nezavisni film koji niko neće pogledati da bi uklonio sav pritisak koji je osećao, ali da je kao glumac i kao čovek bio potpuno svestan kolika je privilegija biti na takvom setu.

Flaunt“ je pitao Tarnera o njegovom glumačkom iskustvu i zašto uživa u glumi i učenju, na šta je Tarner objasnio da je svaki set novo iskustvo i da ima uvek želju i glad za učenjem, upoznavanjem novih kultura i da mu gluma pomaže da do tih informacija brže dođe.

Mi ovaj tekst završavamo sa jednom mudrom Tarnerovom rečenicom koja Glasi „Univerzum vas vodi i donosi ono što je ispravno za vas tako da nikada ništa ne propuštate.“

Izvor: Mugglenet.com

Jelena
Jelena je po struci magizoolog i ekolog, a trenutno radi pri Ministarstvu magije u odseku za odnose sa Normalcima. U slobodno vreme voli da se prebacuje na razna mesta na planeti i da upoznaje nova mesta i običaje. Pripada Grifindor kući i veliki je fan kvidiča. Najviše uživa u zimskim praznicima, kada sa prijateljima i porodicom posećuje Hogsmid i uživa u Krem pivu. Uživa u kreativnom radu i voli da uči nove stvari.

    You may also like

    Leave a reply

    Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

    More in Novosti