Hari Poter

VIDEO: Konačno nam stiže Hari Poter RPG igrica!

KONAČNO! Nakon dugog čekanja, fanovi Harija Potera dobili su potvrdu da su priče o RPG igrici tačne – Hari Poter igrica: Hogwarts Legacy stiže sledeće godine!

Warner Bros. Games je potvrdio jednu od najvećih spekulacija prethodne dve godine, a to je da nam otvoreni svet Hogvortsa i sveta magije stiže u okviru nove RPG igrice. Hogwarts Legacy biće dostupan 2021. godine, a velika novost je i što možemo da potvrdimo da igrica neće biti dostupna samo za konzole, već će biti dostupna i za PC.

U saopštenju se navodi da će radnja biti smeštena 1800 godine , a igrači će iskusiti život učenika Hogvortske škole za veštice i čarobnjake kao nikada do sada, dok se spremaju da krenu na opasno i misteriozno putovanje kako bi otkrili dugo čuvanu tajnu sveta magije. 

Hogwarts Legacy je prepun magije, stavlja igrače u centar avanture kako bi postali veštica ili čarobnjak kakvi su oduvek želeli da budu. Dok redovno uče čini, njihove sposobnosti će rasti, a ujedno će moći da odaberu i prijatelje koji će im pomoći u borbi protiv smrtnih neprijatelja. Misije i različiti scenariji biće deo igre, omogućavajući igračima da donose odluke koje će definisati put njihovog lika i za šta žele da se bore. Sudeći po objavi, moći ćemo da radimo na našim magijskim sposobnostima kroz čini, pravljene napitaka i kroćenje fantastičnih zveri. Trejler, koji možete da pogledate u nastavku, daje malo bolji pogled kako će to sve da izgleda. Pogledajte ga dok mi malo dođemo do daha:

You may also like

Leave a reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

More in Hari Poter