Hari Poter

Pet savršenih parova iz Hari Poter filmova i pet promašaja

Iako Hari Poter priča nije zasnovana na romantici, postoji mnogo romantičnih veza u serijalu. Pored parova koje čine odrasli likovi, tu su i parovi koje čine Harijevi vršnjaci. Bilo kako bilo, neki parovi su savršeni jedno za drugo, dok su drugi zajedno apsolutni promašaj. Ovo je lista pet savršenih parova i pet promašaja.bil i fler

 • 10. savršeni: Bil Vizli i Fler Delaker-oboje su sporedni likovi, pa nismo mnogo naučili o njihovoj vezi, ali po onome što smo videli možemo zaključiti da su savršen par. Iako na početku Fler ne deluje baš ubedljivo, nakon što je Fenrir Suri napao Bila, jasno je da je njihova ljubav izuzetno jaka. Oboje su ozbiljni, ambiciozni i talentovani ljudi, a to ih čini prilično dobrim spojem. Takođe, njihovo venčanje je jedan od najromantičnijih trenutaka u serijalu.

hagrid i maksim

 • 9. promašaj: Rubeus Hagrid i madam Maksim-ovaj par na prvi pogled ne izgleda kao promašaj, ali je jasno da nisu jedno za drugo na duge staze. Njihova veza nije dobar spoj i zato ne bi uspeli kao par. Iako imaju zajedničko to da su polu-džinovi, vrlo su različitih karaktera. Hagrid nije jedan od prefinjenijih likova, voli životinje i uživa u divljini, pa takav ne ide uz elegantnu madam Maksim koja ne bi bila srećna da živi u Hagridovoj kolibi.

hari i džini

 • 8. savršeni: Hari Poter i Džini Vizli-par koji ima mnogo toga zajedničkog. Oboje su vrlo snažnog i strastvenog karaktera i definitivno mogu da se takmiče i podržavaju međusobno. Džini je neko ko donosi stabilnost Hariju, ali je i dovoljno snažna da se nosi sa Harijevom emotivnom stranom. U isto vreme, Hari  je dovoljno zanimljiv i inteligentan da Džini ostane zainteresovana. Takođe, činjenica da ovim Hari postaje deo porodice Vizli je preslatka.

lupin i tonks

 • 7. promašaj: Remus Lupin i Nimfadora Tonks-postoji mnogo ljudi kojima se ovaj par dopada, ali je mnogo onih koji ih ne podržavaju. Ova veza se ne čini zdravom. Pre svega, to je bio veliki stres za Tonks, pa je privremeno izgubila sposobnost transformacije. Takođe, činjenica da je Lupin hteo da napusti Tonks kad je saznao da je trudna jer nije mogao da podnese krivicu, čini da izgleda kao da su više povređivali jedno drugo, nego što su bili srećni.

džejms i lili

 • 6. savršeni: Džejms i Lili Poter-iako nismo čuli mnogo o njihovoj vezi, po onome što je prikazano izgledaju kao dobar par. Oboje su bili vrlo posvećeni i strastveni u borbi protiv Voldemora, takođe se i njihove ličnosti uklapaju. Bili su vrlo talentovani za magiju i vrlo inteligentni. Ovaj par je zasigurno imao mnogo zabavnih trenutaka uz vernost i posvećenost.

ron i hermiona

 • 5. promašaj: Ron Vizli i Hermiona Grejndžer-možda su jedan od glavnih parova u serijalu, ipak ne deluju kao par na duge staze. Možemo razumeti njihovu vezu u mladalačkom periodu, ali kao zrele osobe baš i nisu jedno za drugo. Čak i kao prijatelji se nisu najbolje slagali. Često su se prepirali i žestoko svađali. Hermiona je neko ko je vrlo aktivan, dok je Ron prilično lenj i ravnodušan. Sve u svemu, deluju kao da izluđuju jedno drugo.

vernon i petunija

 • 4. savršeni: Vernon i Petunija Darsli-ne kažemo da su savršeni ljudi, zapravo užasni su, ali kao par su zaista dobri. Oboje su užasno dosadni, zlobni i osuđujući. Oboje mrze magiju i žele što običniji život. Dok uništavaju živote ljudima oko sebe, toliko su užasni da čine jedno drugo srećnim.

drako i pensi

 • 3. promašaj: Drako Melfoj i Pensi Parkinson-još jedan par koji se ne uklapa, pa je olakšanje to što nisu postali par na duže staze. Iako su možda imali kratku tinejdžersku romansu, nikada ne bi bili dobar par. Drako je osoba sa mnogo problema, a osoba poput Pensi, koja obožava i zemlju po kojoj on hoda nikako ne bi bila dobra za njega. Takođe, ta veza ne bi bila dobra ni po nju. Ne izgleda kao da je uopšte i bilo nekakve međusobne naklonosti između njih.

artur i moli

 • 2. savršeni: Artur i Moli Vizli-od svih odraslih veza, njihova izgleda kao najbolja. Ovo dvoje provelo je decenije zajedno i osnovalo veliku porodicu. Jasno je da je njihova ljubav ogromna i da je prati puno podrške i razumevanja. Njihova posvećenost braku i porodici čini ih savršenim parom.

dambldor i grindelvald

 • 1. promašaj: Albus Dambldor i Gelert Grindelvald-jedan od najnesrećnijih parova celog serijala. Tužno je što je jedini potvrđeni LGBT par u serijalu činio nezdravu vezu, kao i to da je jedna polovina bila priklonjena mračnoj strani. Iako je na početku imalo smisla, činjenica da je Dambldor bio spreman da se nosi sa Grindelvaldovim užasnim verovanjima je vrlo zabrinjavajuća.
Jelena
Jelena radi kao Neizrecivi u Odseku za misterije u Ministarstvu magije i čuva najveće tajne magijskog sveta. Pripada kući Sliterin i proučava Nemušti jezik. U slobodno vreme voli da proba razna Krem piva i da obilazi škole magije širom sveta. Ponosni je vlasnik Pigmejske pufne po imenu Kleopatra.

  You may also like

  Leave a reply

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

  More in Hari Poter