Hari PoterNovosti

Tom Felton otkriva zašto ni jedan Hari Poter film nije gledao dva puta

Jedan od najpopularnijih glumaca iz Hari Poter filmova otkrio je da nijedan od filmova iz naše omiljene franšize nije gledao dva puta i ima prilično dirljiv razlog za to.

Tom Felton (Tom Felton), koji je u svih osam filmova glumio savršenu sliku i priliku dečaka iz Sliterina, Draka Melfoja, odlučio je da odustane od ponovnog gledanja filmova ne bi li mogao da podeli to iskustvo sa svojom budućom decom.

U intervju za magazin People izjavio je „Gledao sam Poter filmove za vreme premijera, ali osim toga ne – nikada! To čuvam za poseban dan i često imam viziju da ih u budućnosti gledam sa moje dvoje dece kada budem malo stariji.“

Felton je takođe demantovao sve glasine da se udaljio od svojih filmskih kolega i otkrio da je nedavno video Danijela Redklifa ( Daniel Radclife) na Brodveju i da je uživao u izletu na plaži sa glumicom koja je glumila Hermionu, Emom Votson ( Emma Watson).

Takođe i njegov najnoviji projekat, serija Origin ujedinila ga je sa bivšom koleginicom Nataliom Tenom (Natalia Tena) koja je glumila Nimfadoru Tonks.

Jelena
Jelena je po struci magizoolog i ekolog, a trenutno radi pri Ministarstvu magije u odseku za odnose sa Normalcima. U slobodno vreme voli da se prebacuje na razna mesta na planeti i da upoznaje nova mesta i običaje. Pripada Grifindor kući i veliki je fan kvidiča. Najviše uživa u zimskim praznicima, kada sa prijateljima i porodicom posećuje Hogsmid i uživa u Krem pivu. Uživa u kreativnom radu i voli da uči nove stvari.

    You may also like

    Leave a reply

    Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

    More in Hari Poter