Hari Poter

TADA I SADA: Gde su ovi glumci iz Hari Potera?

Zvezde Hari Potera bile su pažljivo i značajno birane. Hari Poter je bez sumnje, svima vrlo dobro poznat lik. Drugi glumci i glumice Hari Potera ostavili su doživotan utisak na decu kao i na odrasle. Ovi glumci i glumice prevashodno su odgovorni za dovođenje Hari Potera u srca mladih ljudi.

Prolazile bi godine dok ovi glumci nisu bili spremni da ostave iza sebe svoje likove Hari Potera i budu upamćeni kao punopravne odrasle osobe. Bićete šokirani kada vidite koliko su napredovali ovi glumci, od kojih se nekih ne možete ni setiti da su se pojavili u filmovima.

Metju Luis: Glumac je najpoznatiji po ulozi nesigurnog Nevila u Hari Poteru i kamenu mudrosti. Njegova filmografija nije toliko impresivna. Često je radio kao model i dobijao je nekoliko televizijskih uloga. Njegova jedina zapažena filmska uloga nakon Hari Potera bila je u filmu Dok nisam srela tebe. Takođe ima sporednu ulogu u britanskoj drami Devojke.

Dženeviv Gant: U Hari Poteru i zatvoreniku iz Askabana je glumila Pensi Parkinson. Redovno se pojavljivala u hit britanskoj drami Kraljevska porodica i trenutno radi na novim filmskim ulogama. 

Boni Rajt: Boni Rajt je glumila Džini Vizli u filmovima o Hari Poteru, od čega je posebno zapala za oko u filmovima Polukrvni princ Zatvorenik iz Azkabana. Boni je dugo radila kao model. Njena filmografija je počela da se razređuje nakon čarobnjačkih dana iako je glumila u nekoliko filmova.

Tom Felton: Svi na setu, uključujući i Emu Votson, bili su zaljubljeni u Toma, što je glumica sama priznala. On je stasao sa svojom ulogom i bio je odlična paralela Danijelu Redklifu, počev od Zatvorenika iz Azkabana. Trenutno ga gledamo u seriji The Flash.

Rupert Grint: Rupert Grint je jedan od najpoznatijih likova u filmovima o Hari Poteru. Od skoro se pritajio, ali i dalje ima milione obožavalaca širom sveta. Glumio je još jednog lika, na izgled gubitnika, u pesmi Eda Širana ‘’Lego House’’.

Danijel Redklif: Danijel Redklif, koji je u filmovima o Hari Poteru tumačio Hari Potera (glavnog junaka), nedavno se nametnuo kao pravi holivudski glumac. Ono što je primetno je da često menja svoj stil u skladu sa zahtevima svojih filmskih uloga. Tako je na primer uradio za ulogu u filmu Viktor Frankenštajn, a time je samo pokazao da mu retko koji stil ne stoji dobro. 

Ema Votson: Još od tinejdžerskih dana Ema Votson nikada nije bila zanemarljiva. Iako je Hari Poter i kamen mudrosti izašao 2001. godine, svi su bili očaranii. Njen izgled ‘’knjiškog crva’’ sa čupavim obrvama ukazivao bi na to da joj je suđeno da ubuduće glumi štreberke. Kada je Ema bila student, kontaktirale su je različite agencije za modeling, pa smo tako pored filmova imali priliku da je vidimo i u različitim kampanjama kao zaštitno lice brenda. 

Izvor: Yahoo

Smiljana
Smiljana je učenica pete godine, na razmeni iz škole Mahutokoro, iz Japana. Voli da proučava nove čini i napitke. Na časovima uvek nešto zapitkuje. U slobodno vreme istražuje zabranjene hodnike Hogvortsa (vešta je sa činima prerušavanja pa je retko uhvate). Vodi dnevnik od prvog dana škole i planira da ga objavi. Voli da kuva pa se često šunja po kuhinji. Ima ljubimca slepog miša koje se zove Senka.

    You may also like

    Leave a reply

    Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

    More in Hari Poter