Probušeni kotao

Probušeni kotao slavi svoj deveti rođendan! 🎉

Magija živi!

Prošle godine smo počeli ovaj rođendanski post sa rečenicom: vreme leti, zar ne? A ove počinjemo sa odgovorom: da, leti, toliko da želimo jedan vremenski okretač na zajam. Može li?

Danas, 15. avgusta, Vaš i naš Probušeni kotao slavi svoj deveti rođendan! Počeli smo kao Pottermore Srbija davne 2011. godine i od tada redovno pratimo sva magijska dešavanja vredna pažnje. Za ovih devet godina uživali smo u razgovorima sa fanovima, druženjima na premijerama i u timskom radu na raznim projektima koje smo uspešno realizovali.

Ponosni smo što je Probušeni kotao postao fan sajt #1 za sve novosti iz sveta magije na Balkanu!

Nastavljamo dalje, jer magija još uvek traje! A ovaj rođendan ćemo proslaviti ovako…

SLAVIMO POSEBNOM PONUDOM SA DRUGARIMA IZ MOJ FANDOM SHOPA!

Moj Fandom Shop smo kreirali sa ciljem da fanovima Harija Potera i Fantastičnih zveri još više približimo svet magije. Kao i prethodnih nekoliko godina, i ove ćemo naš rođendan proslaviti posebnom ponudom:  1+1 gratis za sve proizvode sa sajta. 

Ponuda važi samo danas, pa ne propustite da poručite svoje omiljene proizvode na www.mojfandomshop.com

ROĐENDANSKI KONKURS KREĆE USKORO!

Prošle godine smo organizovali veliki rođendanski konkurs, a rezultat je knjiga Magijske priče Balkana koja sadrži tri pobedničke priče fenomenalnih autora koji su pokazali i dokazali moći svoje kreativnosti. Oduševljeni maštom fanova, ove godine ćemo ponovo organizovati konkurs, koji počinje u ponedeljak, 17. avgusta. 

Pratite nas za sve informacije!

VAŽNO NAM JE DA ZNATE DA NISTE SAMI!

Fanovi Harija Potera su oduvek bili tu jedni za druge, i želimo da znate i da smo mi tu za Vas. Kako broj ljudi koji prate naš sajt i profile na društvenim mrežama raste iz dana u dan, osećamo veću društvenu odgovornost.

Tokom naših timskih druženja došli smo do saznanja da se veći broj nas svakodnevno bori sa anksioznim mislima i stresom, koji je u poslednje vreme dosta izraženiji. Zato ćemo pažnju posvetiti kreiranju sadržaja koji će imati za cilj da razbije stigmu kod mladih oko traženja pomoći psihologa. Loš dan ne mora da znači loš život, i želimo da znate da nema sramote potražiti pomoć kada Vam je potrebna. 

HUMANITARNA PODRŠKA

Možda mi slavimo rođendan, ali želimo da poklonimo pažnju onima kojima je to preko potrebno. Projekat Lice ulice posebno je pogođen pojavom pandemije, zbog čega će se naš tim pretplatiti na njihov magazin u cilju pružanja podrške na taj način.

To možete i vi uraditi OVDE.

I ZA KRAJ, JEDNA MALA NAJAVA NOVOG PROJEKTA NA KOME RADIMO…

1413

You may also like

1 Comment

Leave a reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *