Probušeni kotao

Probušeni kotao slavi svoj osmi rođendan posebnom ponudom i velikim konkursom!

Vreme leti, zar ne?

Vaš i naš Probušeni kotao proslaviše 15. avgusta svoj osmi rođendan! Da, tako je – već osam godina se družimo sa fanovima Hari Potera i željno iščekujemo nove avanture poznatih čarobnjaka. Za one koji nas tek odnedavno prate, počeli smo kao Pottermore Srbija davne 2011. godine, kada je najavljen Pottermore projekat.

U danima koji su usledili, zajedno smo pratili sve novosti vezane za sajt, delili fotke i snimke, i na kraju zajedno dočekali otvaranje sajta. Prevodili smo nove priče koje je Dž. K. Rouling podelila sa svima nama, a koje su bile vezane za svet magije, i ujedno pisali naše, autorske priče o magiji na Balkanu.

Nakon što je najavljena premijera prvog dela Fantastičnih zveri, zajedno sa Galerijom citata, družili smo se sa fanovima u Beogradu i Novom Sadu. Danas, Probušeni kotao je najaktivnija fan stranica i najveći sajt posvećena Hari Poteru i Fantastičnim zverima na Balkanu.

Slavimo posebnom ponudom sa drugarima iz Moj Fandom Shopa!

Od pre nekoliko godina, trudimo se da fanovima Potera i Fantastičnih zveri još više približimo njihov omiljeni fandom uz posebne proizvode koji se prodaju na www.mojfandomshop.com. Prošle godine smo rođendan proslavili posebnom ponudom, a tako će biti i ove. Po prvi put, ponudićemo HP pakete koji će sadržati originalne Hari Poter proizvode: Berti Botove bombone svih ukusa, Hogvorts sveske, a samo za prijavljene na Newsletter sajta Moj Fandom shop biće dostupne i čokoladne žabice.

Prodaja paketa počinje već u petak, 9. avgusta u 12h i trajaće dok traju zalihe, odnosno do 15. avgusta. Celokupnu ponudu pogledajte OVDE.

Imaš dara za pisanje? Onda možda objavimo baš tvoju knjigu!

Mi smo oduvek bili oduševljeni maštom HP fanova, posebno od kada smo otvorili i grupu na Facebooku Probušeni kotao. Baš zato smo odlučili da za naš rođendan pokrenemo poseban konkurs za pisanje kratke magijske priče. Priča će biti pretvorena u knjigu koju ćemo odšatmpati kao Ograničeno izdanje i omogućiti svima da je kupe po posebnoj ceni. Autor će dobiti pet primeraka kao nagradu, kao i poklon paket Moj Fandom Shopa u vrednosti zarade od knjige! Sve detalje konkursa objavićemo za vikend, dok ćete svoje radove moći da šaljete već od 15. avgusta, kada i zvanično slavimo naš osmi rođendan!

Hvala ti što nas pratiš – magija se nastavlja!

You may also like

Leave a reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *