Probušeni kotao

Veliki rođendanski konkurs: neka i tvoja priča bude deo naše prve knjige!

Probušeni kotao slavi svoj osmi rođendan velikim literarnim konkursom!

Već osam godina, prvo kao stranica Pottermore Srbija, a zatim kao Probušeni kotao, trudimo se da svim fanovima Harija Potera još više približimo svet magije u koji smo ušli čitanjem knjiga koje prate avanture ovog mladog čarobnjaka. Baš zato smo odlučili da naš rođendan proslavimo tako što ćemo objaviti veliki literarni konkurs za pisanje kratkih priča vezanih za svet magije na Balkanu.

Žiri, koji čine članovi tima, odabraće tri kratke priče koje će biti odštampane kao knjiga. Kao nagrade, pobednici će dobiti po tri primerka knjige, kao i paket proizvoda iz Moj Fandom Shopa. Knjiga će kasnije biti dostupna i za kupovinu upravo na www.mojfandomshop.com.

Pravila konkursa su dostupna u nastavku:

KONKURS: KRATKA PRIČA

Trajanje konkursa: 10-31.08.2019.
Tema: Priča treba da bude vezana za magiju na Balkanu

Tehničke specifikacije:
FORMAT: A4
MINIMALNI BROJ KARAKTERA SA RAZMACIMA: 18.000
MAKSIMALNI BROJ KARAKTERA SA RAZMACIMA: 22.000
FONT: Times New Roman
VELIČINA SLOVA: 12pt

Dodatne napomene:
Svet Harija Potera može da bude inspiracija, ali nije dozvoljeno koristiti likove iz Hari Poter knjiga, odnosno priča ne može biti vezana za njih. Možete koristiti određene nazive ukoliko su oni deo vaše priče (Hogvorts, Bobatons, kvidič itd). 

Priče šaljete u Word ili PDF formatu na mejl konkurs@probusenikotao.com. U naslovu mejla napišite naziv vaše priče, a u telu mejla šifru pod kojom predajete priču. U roku od 72 sata od kada pošaljete mejl, dobićete potvrdu da je vaša priča uspešno primljena.

Za sva pitanja, pišite nam na office@probusenikotao.com.

Srećno!

0352

You may also like

Leave a reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *