Fantastične zveriNovosti

Prekinuta projekcija Grindelvaldovih zločina u Kombank dvorani

Večerašnja pretpremijera filma Fantastične zveri: Grindelvaldovi zločini u Kombank dvorani je prekinuta, nakon što je veći deo publike napustio salu zbog tehničkih poteškoća.

Naime, slika je bila izuzetno mutna i nije bilo moguće gledati film zbog čega je i došlo do napuštanja sale i to 20 minuta nakon početka projekcije. Film je prekinut u trenutku kada je veći deo publike izašao iz sale.

„Pre svega, projekcija je užasno kasnila, film je krenuo tek nakon nekih pola sata. Još dok su se vrtele one 3D reklame kako Kombank dvorana kida, primetili smo da je slika užasno mutna i da se renderuje i dalje kroz nekoliko slojeva kao da sve to gledamo bez 3D naočara“, jedan je od komentara koji je ostavljen na stranici Kombank dvorane.

Svim posetiocima je omogućen povraćaj novca za kupljene karte nakon navedenog prekida.

Pottermore Srbija je takođe bio na pretpremijeri gde smo pre projekcije pozdravili fanove koji su to veče došli da uživaju u filmu. Iskreno nam je žao zbog nastale situacije i nadamo se da će Kombank dvorana raditi na tome da se ovakve stvari više ne ponavljaju.

Do trenutka objave ovog teksta, nije postavljeno nijedno obaveštenje vezano za projekciju na njihovim zvaničnim stranicama.

You may also like

1 Comment

  1. Šteta zaista, bila sam i ja, jako je mutna slika bila, baš smo se svi razočarali. Nadam se da su uspeli da poprave situaciju, ja sam uspela da zamenim karte od juče za večeras 🤞 fingers crossed, baš ne mogu da dočekam da odgledam 🙈

Leave a reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *