NovostiProbušeni kotao

REČ OSNIVAČA: Magija i dalje živi!

Dragi posetioci,

Veliko mi je zadovoljstvo što imam priliku da Vas ovim putem pozdravim ispred stranice Pottermore Srbija, koja je, verovali ili ne, proslavila sedmi rođendan. Veoma smo ponosni što smo prethodnih godina bili uz fanove Hari Potera u Srbiji i okruženju. Energija svih nas ne jenjava, iako je od poslednjeg filma prošlo dosta vremena. Ta energija je posebno opipljiva kada se u svetu čarobnjaštva dešava nešto veliko – kao što je premijera drugog dela iz franšize Fantastične zveri, Grindelvaldovi zločini.

Zato ne iznenađuje što smo baš sada odlučili da Vam predstavimo naš projekat na kome neumorno radimo već nekoliko meseci: potpuno novi fan sajt posvećen svetu Hari Potera i Fantastičnih zveri. Nakon glasanja naših fanova, odlučeno je da ime sajta bude Probušeni kotao – poznato mesto svakom čarobnjaku. Nadamo se da će veštice i čarobnjaci redovno svraćati kod nas, baš kao što svraćaju u poznatu krčmu nadomak Dijagon aleje. U početku, na sajtu će biti dostupne samo novosti, ali od 27. novembra, Probušeni kotao će u potpunosti biti otvoren.

Sajt je zamišljen kao mesto na kome ćete pronaći poslednje novosti iz svetova koje toliko volimo, ali pored toga biće to i jedinstveno mesto gde ćete moći da pročitate originalne tekstove i priče vezane za svet magije na prostoru Balkana. Mašta fanova Hari Potera je oduvek bila neizmeran izvor inspiracije i sigurni smo da će tako biti i sada. Pozivamo sve posetioce da zajedno sa nama stvaraju magiju novih priča tako što će svojim komentarima pomoći da one budu što bolje.

Za kraj, želim da se zahvalim timu koji stoji iza stranice i sajta – izuzetna mi je čast što zajedno sa vama radim na kreiranju posebnog mesta na Internetu za sve fanove Hari Potera.

Magija se zaista nastavlja, ovaj put na adresi Probušenog kotla.

DOBRO DOŠLI!

 

0221

You may also like

Leave a reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

More in Novosti