Fantastične zveri

Nove informacije o trećem delu filma Fantastične zveri

Fantastične Zveri Grindelvaldovi Zločini

Ukoliko jedva čekate izlazak sledećeg dela Fantastičnih zveri  imamo za vas lepu vest. Predprodukcija trećeg dela filma zvanično je počela a u nastavku slede neki novi detalji koji uključuju glumce, produkcijski tim i specijalnu novu lokaciju.

Mnoge likove koje znate i obožavate videćemo i u sledećem delu ove avanture. Edi Redmejn kao Njut Skamander, Džud Lo kao Albus Dambldor i Džoni Dep  kao Gelert Grindelvald predvodiće ekipu zajedno sa Ezrom Milerom u ulozi Kridensa/Aureliusa Dambldora,  Alison Sudal u ulozi Kvini Goldstin, Denom Foglerom  u ulozi  Džejkoba Kovalskija i Ketrin Voterston u ulozi Tine Golstin.

Komičarka i glumica Džesika Viliams koja se na kratko pojavila u filmu Fantastične zveri – Grindelvaldovi zločini imaće veću ulogu u ovom delu filma gde ćete moći da je upoznate kao profesorku  Eulalie iz Magijske škole Ilvermoni – američkom ekvivalentu Hogvortsa.

Film će još jednom režirati Dejvid Jets, a udružiće se sa producentima Dejvidom Hejmanom, Dž. K. Rouling, Lajonelom Vingramom i Timom Luisom, kao i sa izvršnim producentima Nilom Bler, Deni Koenom, Džoš Bergerom i Kortni Valenti. Scenario će napisati Dž. K. Rouling i Stiv Klovs.

Kao i prva dva dela, treći film će nas odvesti na nove kontinente u istraživanje čarobnjačke kulture širom planete. Prvi deo filma uveo nas je u život američkih čarobnjaka iz Njujorka 1927. godine, drugi nas je odveo u Pariz, a u trećem filu za sada sigurno znamo da ćemo posetiti Brazil, tačnije Rio de Žaneiro. Ovaj podatak smo saznali iz jednog misterioznog tvita Dž. K. Rouling od prošle godine, gde je spomenula Brazil, nakon čega je potvrdila da se tvit odnosio na jednu od glavnih lokacija u trećem delu filma.

Kako saznajemo produkcija trećeg dela filma, za koji još nismo sigurni kako će se zvati, počeće na proleće 2020. a izlazak filma zakazan je za 12. novembar 2021. godine

Izvor: Pottermore

Jelena
Jelena je po struci magizoolog i ekolog, a trenutno radi pri Ministarstvu magije u odseku za odnose sa Normalcima. U slobodno vreme voli da se prebacuje na razna mesta na planeti i da upoznaje nova mesta i običaje. Pripada Grifindor kući i veliki je fan kvidiča. Najviše uživa u zimskim praznicima, kada sa prijateljima i porodicom posećuje Hogsmid i uživa u Krem pivu. Uživa u kreativnom radu i voli da uči nove stvari.

    You may also like

    Leave a reply

    Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *