Hari Poter

Wizarding World predstavio ‘Harry Potter At Home’

Wizarding World danas je predstavio svoj projekat Harry Potter at Home, kao odgovor na Korona virus i činjenicu da veći deo sveta provodi vreme kod kuće.

„Znamo da svi pokušavamo da se sačuvamo od virusa tako što ćemo ostati kod kuće, pa smo u saradnji sa Dž. K. Rouling i prijateljima iz kompanija Audible, Bloomsbury, OverDrive, Pottermore Publishing i Scholastic predstavili projekat Harry Potter At Home, kako bismo pomogli deci, roditeljima i učiteljima da dodaju malo magije Harija Potera našem novom, svakodnevnom životu“, navodi se u obaveštenju na sajtu.

Šta sve uključuje ovaj projekat? Saznajte u nastavku:

Audio knjiga Hari Poter i kamen mudrosti besplatno dostupna za sve

Kompanija Audible omogućila je svim članovima besplatno slušanje prve knjige iz Hari Poter serijala. Ukoliko imate nalog, knjigu možete da ubacite u svoju biblioteku. Dostupna je na sedam jezika (nažalost, srpski nije dostupan). Više detalja pronađite OVDE.

Poseban deo sajta WizardingWorld.com

Na sajtu je napravljen poseban odeljak sa pričama, kvizovima i tekstovima vezanim za svet Hari Potera. Tu su i posebne aktivnosti, kao što je učenje da nacrtate Njuškavca, različiti Uradi sam projekti i različiti dnevnici aktivnosti.

Učitelji mogu da koriste HP knjige u online nastavi

Učiteljima je omogućena otvorena licenca za čitanje Hari Poter knjiga. To znači da oni mogu da snime audio ili video, čitajući Hari Poter knjige, i ujedno da to postave u svojoj online učionici.

Ovo je tek početak

Dodatni sadržaj će biti dostupan vremenom – tim iza sajta će redovno ažurirati odeljak Harry Potter At Home.

Više detalja o celom projektu pronađite na OVOM linku.

You may also like

Leave a reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

More in Hari Poter